PrensTaha Mom9272 bende ilk iki tane içiyordum etkisi ağırdı hep uyku halinde gibiydim sonra bire düşürdüm iyi oldu
PrensTaha Mom9272 çok şükür şöyle bakıyorumda neler yaşadım ya düşününce bile kötü oluyorum tabii Allah daha kötülerden korusun Allah’a şükür bebeğimiz iyi
Bulantii PrensTaha yok zofer içiyorum o da kesmiyo ama yatıştırıyo iki gıdım bişiler yiyebiliyom en azından🤷♂️
snm_ PrensTaha aynen bende de yaramamıştı aradan bir saat geçmesine rağmen ilacı ilk haliyle çıkartıyordum 😂
PrensTaha snm_ bende de bazen aynısı oluyor çok şiddetli mide bulantısını kesmiyor bence çünkü ilk başlarda içtiğim gibi çıkarıyordum
Mom9272 PrensTaha evet cidden neler çektim insana şaka gibi gelıyor ama kaç kere hastanelik oldum evde kusulmadık yer bırakmadım zaten artık oturur ağlardım 🙈
snm_ Mom9272 bünye değişik bi bünye hiçbir ilacı kabul etmedi 😂😂 allahtan kusmam bitti bulantı gene devam o da azaldı gibi belli olmuyor bi öyle bi böyle 😒 bi bitseydi
Mom9272 PrensTaha bikere bana naz yapıyorsun geçmiştir falan dediler ilacı içmedim ama nasıl su içse kusarmı bi insan oneydii artık ağzım ödem yapmıştı mide asidim yakmış 😬
SnFk Kızlar eşim bugün tüm trabzonu aradı taradı hiç bi yerde kalmamış. Çok kötüyüm. Kafamı kaldıramıyorum. Acaba bağımlısı mı oldum diye düşünmedim değil. Onun yerine zofer 4mg veya Onzyd 4 mg önerdi doktorum. Zofer kesmiyor falan diyor bazıları. 😔
PrensTaha SnFk üzüldüm şu an senin için. Bazılarına o ilaç iyi geliyormuş canım bi dene bence kötü olmaktan iyidir
PrensTaha snm_ sende miiii 😌😌 valla çok iyi anlıyorum seni çünkü bende çok kötü yaşadım kayınvalidem diyor ki öleceksin diye korkuyordum gelip başımda dua ediyordu 😂😂
snm_ Mom9272 son aylarında ayrı zorluğu varmış ay hamilelik çok zor 🤣🤣 valla kötü günler için sakladığım bir kutu prilam var çok olsaydı kargolardım 😂