belosunannesi36 Mom9272 2 kutu aldım doğuma kadar yetiyo çok şükür bir gün almadığımda mahfoluyorum doğumhanenin kapısına gidene kadar kullanıcam öyle görünüyo 🤦♀️
PrensTaha Mom9272 en acısıda ne biliyor musun bebeğim bir haftada 30 gram almış bu mide bulantısından hiçbir şey yiyemiyorum üstüne bide enfeksiyon çıktı oda normal tabii su içemiyorum. Doktora dedim ki mide bulantım başladı dedi ki enfeksiyondan
Mom9272 PrensTaha boool su ve kefir tüket canım bebeğin toplam kaç gr? Geçen bende doktora gttiğimde ya benm bulantm nasl geçmez dedm enfeksıyonun olabilir demşrti ama idrarım hep temız çıkıyor aklım sırrım ermıyor artık
Wonderanne Nurgll safra taşı için değil de taşın getirdiği hazımsızlık kaynaklı mide bulantısına iyi geliyor
Nare20 Mom9272 2tane alıyorum cnm zarrralı oldugunu dusunmuyorum doktor verdıgı ıcın yoksa yemek yiyemiyorum yedıgım ıctıgım cıkıyor
Bulantii Nare20 doktora bile yazdırmıyorum canım çünkü zaten 10 tane var içinde yetmiyo 😂direk eczaneye sponsor oldum 😂
Bulantii Mom9272 aaa prilamı mı durdurmışlar üretimi niye durdurmuşlar kaç hamilenin hayatı ona bağlı😳
Nare20 Bulantii raporsuz verılmıyo dıye biliyorum cnm verılsede ucretı pahalı sanırsam oyuzdn rapor yazdı kanser hastalarında kullanılıyomus
Mom9272 Bulantii bılmıyorım kuzum kafam karıştı zararlı diyemi? Yurt dışından mı gelıyordu anlamadım bilenler yazar umarım
Bulantii Mom9272 yurtdışından geliyosa elimizde kalmadı giriş çıkış yasağından getietemiyoruz diyebilirlerdi ama üretimi mi durdu acaba şaşırdım şuralarda bekleyim merak ettim 🤷♂️
Ipeku Mom9272 canmm aynenn depolsrda yokmus sanirim benmde eczanede iki kutu vsrmis ayirin dedim ins ayirirlar