Emineerd Mom9272 Allah yar be yardımcımız olsun canım doktor bulamazsak alternatif başka birşeyler yazarım dedi iki hapı bölerek içmekten falan bahsetmişti 2020 nin göbeğinde ilaçsız kalacak değiliz herhalde 😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
SerdaRaysel Mom9272 teşekkür ederim canım benim Rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da hayırlısından sağlıklı bir şekilde erkek evlat nasip etsin dua ediyorum gerisi takdiri ilahi ❤️
Mom9272 SerdaRaysel sağol kuzum🌸 Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin sanada valla annelik öyle kolay değilmiş insan daha şimdikten anlıyor
SerdaRaysel Mom9272 amin kuzum benim birde çilesi var ki onlarla oluyorsun sonra ayrılık vs Rabbim kimseye acısını yaşatmasın evladının dua edermisin bana erkek evlat için nedense senden dua isteyesim geldi 🥰
Egeliiii Mom9272 bende kullanıyordum 30 hafta içindeyim şuan geçen hafta kaç eczane aradım yok depolarda bıraktım şuan , ithal bi ilaç olduğu içinmiş eczanenin dediğine göre
SerdaRaysel Mom9272 Allah razı olsun canım benim Rabbim ebeden razı olsun kalbinde gönlündeki bürün hayır dualarını kabul etsin 😍