Kizlar lohusalikta pihti atan varmi aranizda yada duyan gören ??

Safiye12 benimde 2 düşük vardı
    bana en başında ecopirin başlattı. Daha sonra da bebeğin suyu az istediğim düzeyde degil hemen oksapar başlayalım dedi iğne ye başlattı. Igneden sonra su normale döndü. 34.haftaya kadar ecopirinle oksapar kullanacağım. 34 te ecopirini bırakıp doğuma kadar oksapar a devam.

Pankek rapor çıkartıyor doktorun ama neden çıkarmadı ki. Benim de raporlu şuan. 9 kutu aldım geçen gün. Ama çok zor bulunuyor piyasada yok suan.

Syh42 Yani gidince sorayım ama bende öyle bir teşhis konulmadı. Kilolusun kullan dediler o kadar. Soracağım

Abcde12_ plasentanın geçirgenliğini artırıyormuş . Öyle olunca şu da artıyor

Safiye12 evet bıraktırdı suan sadece aspirin ve folic asıt kullanıyorum boyle devam edicez dedi doguma kadar Bi aksilik yasamadım henuz ama korkmuyo da degılım 🙎‍♀️ daha onceki düşüğüm de ıgneyi aspırını kestikten 1 hafta sonra düşük yapmıştım. Allah veriyo canı tabiki ona emanet suan 😔🤷‍♀️

_2017 hem Kadın doğum hem de Hematoloji doktorum doğum sonrası 6 hafta daha kullanmam gerektiğini söylediler farklı hastanedeler doğum snrsı pıhtı atma ihtimali olduğu için

Bnm 8 yaşında kızım var geçen sene kardeş düşünmeye başladıktan snr iki kalp durması sonucu kürtajım oldu ikincisi ikizdi snr doktorum test yaptırsan da yaptırmasan da coraspin ve oksopar kullanacağım ama için rahatlaması için istiyorsan yaptır dedi yaptırdım pıhtılaşma çıktı şuan coraspin ve oksopar kullanıyorum doğum sonrası da nasip olursa 6 hafta daha kullanacağım

Safiye12 En son gittiğimizde hala çıkmamıştı. Daha sonrada corona sebebiyle özel hastaneye geçtim, alamadık sonucları.

ben de kullaniyorum en basindan beri
          ilk gebeliğim kalp atışı yok diye sonuçlanmıştı simdi 17. haftadayim tedbir amacli vermişti doktor coraspin kullanıyorum

Coraspirin bende cok fazla kanama yaptı ondan heralde sade aspirine döndü doktorum 😔