Smyyslh Esrakurukuz nefesinize sağlık canım bende okudum. Rabbim kabul eylesin inşallah niyetlerimizi dualarımızı 🤲🏼💐♥️
Smyyslh BegumIscanTunc yarına randevum var canm. Belki yatışım yapılabilir. Benim okuyup okumayacağım yarın belli olur. Yazarım inşallah 🤲🏼 Ama isteyem arkadaşlar vardı. Onları etiketliyeyim buraya. Yardımlaşalım canım 🤗
Smyyslh BegumIscanTunc @SecretaryMother @BusraGS @Esrakurukuz @Sevgi-1234 @Gule6347 @Aselyagmur @Deryaserkan Arkadaşlar cüz okuyabilirim diyenler 20.cüzden sonraki herhangi birini alabilir. @BegumIscanTunc ile haberleşelim 🤗
Deryaserkan Smyyslh tamam canım okurum bende saol bu Arada sürekli bende bakıyordum hatim varsa gireyim diye 🤗
Smyyslh Aselyagmur arkadaşımı @BegumIscanTunc bi hatim okumaya niyetlenmiş canım. 20ye kadar okumuş. İstersen 21.i alıp okuyabilirsin. Haberleşin aranızda. Benim durumum yarın kesinleşicek çünkü. Randevum var. Belki yatışım yapılabilir.
Smyyslh BegumIscanTunc ne demek canm 😘 Senden de razı olsun 🥰 bu arada senin durumun nasıl oldu. Doktora gittin mi
BegumIscanTunc Smyyslh hayırlısıyla perşembe gidicem kuzum bende cumadan beri lekelenmem vardı kahverenginden siyaha dönen ama bugün azaldı bakalım perşembe ne dicek doktor inş hayırlı haber alırım 🤲🏻🤲🏻
Smyyslh Aselyagmur pamuktan bir prenses bekliyoruz da canım hayırlısıyla :) Bebeğimin eşi yaşlanmış. Gelişiminde sıkıntı görürse sezeryan dedi. Bakalım yarın belli olcak canm