Smyyslh [bilinmeyen] senin okuyacağını tahmin ettiğim için 2.etiket yapmadım canm sana. Boşa çıkarmadın beni çok sağol ♥ nefesine sağlık 💐🌸
Smyyslh Esrakurukuz daha cüzlerini okumayan yada okuyup haber etmeyen arkadaşlar var canım. Şimdiye 2.hatim başlamıştı. Sağolsunlar foruma giriyolar. Başka gönderilere yorum yapıyolar. Benim posta cevap yazmıyolar. Herkesin kalbine göre versin ne diyeyim..
Smyyslh Esrakurukuz yardımcı olur musun gerçekten? Ben 30u okuyorum şuan. 21i de sen alır okursun tamamlarız canm.
Smyyslh Esrakurukuz hatim duası okundu ya canm. Ne kadar çabuk okursa okadar iyi. Okuyanlara tesiri ulaşsın inşallah hemencecik 🤗 Allah razı olsun 🌸
BegumIscanTunc Smyyslh kuzum ya okumak isteyen arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi? Ramazan için cüze başladım ama bazı sıkıntılarımdan dolayı fazla okuyamıyorum 20. Cüze kadar okudum devamı için bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?
Smyyslh Esrakurukuz nefesinize sağlık canım bende okudum. Rabbim kabul eylesin inşallah niyetlerimizi dualarımızı 🤲🏼💐♥️
Smyyslh BegumIscanTunc yarına randevum var canm. Belki yatışım yapılabilir. Benim okuyup okumayacağım yarın belli olur. Yazarım inşallah 🤲🏼 Ama isteyem arkadaşlar vardı. Onları etiketliyeyim buraya. Yardımlaşalım canım 🤗
Smyyslh BegumIscanTunc @SecretaryMother @BusraGS @Esrakurukuz @Sevgi-1234 @Gule6347 @Aselyagmur @Deryaserkan Arkadaşlar cüz okuyabilirim diyenler 20.cüzden sonraki herhangi birini alabilir. @BegumIscanTunc ile haberleşelim 🤗