Smyyslh BegumIscanTunc İnşallah sende yarın güzel haberler verirsin bize :) Rabbim sanada tattırsın yarından itibaren canm inşallah 😙 🤲🏼
ikrasmom BegumIscanTunc Okudum canım. Allah kabul etsin. Allah hepimize hayırlı evlatlar sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. Dualarınızda bizleride unutmayın 🙏🏻
Smyyslh 25i de ben alıyorum canım. Doktor muayenemiz çok iyi geçti canım bu arada. Binlerce kez şükür 🤲🏼 sıkıntımız yok. Gayet iyiyiz. Sancımızı bekliyoruz :) BegumIscanTunc
BegumIscanTunc Smyyslh inşallah kuzum ama bu sabah 7 de kalktığımda kanama oldu yattım 8:30 da yine baktım yine kanama vardı ama öyle kan gibi değil vajina içine baktım kırmızıydı şimdide leke geliyor başka bişey yok
SecretaryMother Arkadaşın cüzleri bittiğinde benim içinde başlayabilir miyiz acaba? Benim bebeğime de sıkıntılar var maalesef kardeşin kardeşe duası daha çabuk kabul olur derler
BegumIscanTunc SecretaryMother kuzum inşallah benimkiler biterse bende toparlanırım hep beraber okuruz
Smyyslh BegumIscanTunc sen verdiğim duaları oku. Bide perhizi yap canm. Maydonoz falan dereotu kesinlikle yemiyosun bak. Kalçanın altına yastık koy. Bacaklarını kırmadan bi duvara felan sabitle. Mümkün olmadkça kalkma. Şu süreç geçene kadar. İnnnnnşallah rahmine tutunma lekeleridir. Dualarım seninle 🤲🏼
Emineahb Smyyslh kusura bakmayın ben okudum cüzü çoktan ama yazmadım daha doğrusu eşimin TLF o da her zaman yanımda değil uzun süre giremiyorum hemen girip çıkıyorum uygulamaya. Hakkınızı helal edin