Kadiss elen1 bende kullanıyorum afedersiniz ama dıskıda sıyahımsı oluyo onla alakası var diye okumuştum burda Bı yerde sizde de oyle oluyor mu Bı fikriniz var mı acaba
Ess34 Kadiss gaitanın siyah olması kan ilacından eğer kullanıyorsanız .Kan ilacı kullanıp dışkı siyahsa bu ilacın etki gösterdiğinin belirtisidir korkulacak bir durum yok ☺️
Flzgo Kadiss Decavitin içinde demir var. Demir vücuda etki ettiği için dışkıyı boyuyor çok normal dedi doktorum.
MerveYesil Kadiss bende de aynı problem var kullanmaya başladıgımdan beri hep siyah rengi hiç normale dönmedi neden siyah diye araştırdıgımda dekavit yapabiliyormuş diye okudum.
NihalBurak Ben decavit kullanıyorum ama hiç başıma gelmedi böyle bişey şaşırdım açıkçası 🤷♀️ Ki ben de hiç yan etki falan da olmadı sabah kahvaltımı yaptıktan sonra içiyorum evet biraz yutması zor ama ben de öyle mide bulantısı falan da yapmadı açıkçası
elen1 NihalBurak ayn cnm bendede yan etki yok ama öyle görünce bi farklı oldum içmek gelmiyo artk içimden.
elen1 Ess34 kan ilacından dolayı mı ..😯 etki ettiği için mi siyah 😮.. Başka bilgilerin varsa paylaş lütfen 😅🌹
Hanife3_ elen1 bana da hemşirem çok faydalı diye verdi ilk hamileliğim de kullandım bu 2. Hamileliğim kullaniyorum ama bundan sonra kullanır mıyım bilmiyorum bu postu okuyunca tiksindim artık keşke okumasaydim☹
NihalBurak elen1 doktoruna danış bakalım ne diyecek canım benim kontrolüme daha var yoksa ben de sorardım
Ess34 elen1 evet kan ilacından dolayı , vücuda etki ediyor geri kalanını dışkıyla atıyor ☺️Bir iki gün içmezsen normal rengine dönüyor ☺️
elen1 Meralvedatazer sağlk ocağnda ücretsiz veriyorlar fakat özelde önermiyorlar aksi gibi kötülüyorlar canm.İki sağlık taraftarının farklı şeyleri savunması biz hamileleri ortada soru işaretleriyle bırakıyor malesff..
elen1 Hanife3_ ay iyi mi yaptm kötü mü yaptm bilemedm şimdi🙄 benim yarın randevum var canm doktora bizzat soracapm cevabnı burada paylaşırım ona göre devm edip etmiyecğmizi konuşrz bnde devam etmyi düşünmüyorum 🙄
Elmas234 Arkadaşlar decavitin içiriğinde titanyum ve dioksit var yani kulandığımız kan ilaçların içerinde olanlar var yani siyah olmasının sebebi bu yani
Elmas234 Ve arkadaşlar bunları bize verende doktor ve geçen hafta tekrar doktorum ilaçlarına devam ediyorsun dimi dedi evet decavit kan ilacı möllers kulanıyorum inşallahh bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallahh 🤲🤲
elen1 Elmas234 inşAllah herkes sağlkla alır kucağna canm bnmde korkum bu işte o kdr dikkat ediyorken fayda sandığımızda zarar bulmiyalım da ….Allah korusn bütn hamişleri🙏🏻
Elmas234 elen1 sadece şunu söylebilirim 2 3 satde hiç birşey küf tutmaz ama yalan söylüyorsun demiyorum yanlış anlama beni sadece kabarcıktan dolayı belki küf gibi görünmüş olabilir