elen1 Elmas234 inşAllah herkes sağlkla alır kucağna canm bnmde korkum bu işte o kdr dikkat ediyorken fayda sandığımızda zarar bulmiyalım da ….Allah korusn bütn hamişleri🙏🏻
Elmas234 elen1 sadece şunu söylebilirim 2 3 satde hiç birşey küf tutmaz ama yalan söylüyorsun demiyorum yanlış anlama beni sadece kabarcıktan dolayı belki küf gibi görünmüş olabilir
elen1 Elmas234 canım ben uyuyakaldım,uyandığım zaman üzerinden 2-3 saat geçmiş olduğnu varsayıyorum saati tam olarak bilmiyordm çnki.Ama küf gibi pamuk pamuk olup kabardığına eminim.
nil_sugra elen1 hurma, kuru incir, çiğ kuruyemiş, yeşillik, ayva ve keçi boynuzu suyu. Benim o ilaçları midem almıyor artık. Zaten terlik kadar hap yutamıyorum nedense ☹️
Elmas234 İnan okadar yediğimiz içtiğimiz su bile içeri olurmu suyun ama suyun bile içeri var ve nekadar güvenilir bilemiyoruz
eylemc elen1 Başka bir platformda bu 2sinin içinde parapen var diye yorum yapılmıştı Bana yazılmıştı ama ben almadım. Onun yerine içeriği temiz olanlardan hem doktor hemde eczacılardan araştırarak aldım. Özel olduğu için sgk karşılamıyor
elen1 eylemc bnde biyerde okumuştm kötü içerik olayını fakat savunan çok vardı decaviti inan elenatal1 i kullanırken hiç şüphem yoktu düzensiz olan değerlerim düzene girmiş ve herşy yolunda ilerliyordu ama bu 2sine geçtiğimden beri alışamadım bi türlü sanırım değiştirecem sürekli soru işareti içerisindeyim🙄😶
Like52 Bende kan ilacına başladım 17 haftadayım hamilelikten dolayı çok aşiri başim agrıyor ve midem bulanıyor yeni kullanıyorum kan ilacını ferrozinc adı dün basım agrıdıgı için kustum gazından kan geldı ve mıdem yara sankı yutkunsam bile artıyor kan ilacından mı dıgerlerinden mı bilmiyorum ama korkuyorum içmedim o yüzden
elen1 Like52 bi sonraki doktor randevuna kadr içme canm bu şikayetler sende yoksa ve kullanmaya başladıktn snra yaşadıysan sana yan etki yapıyor demektir herkesin bünyesi bir değil unutma doktor büyük ihtimal değiştirecektir senin ilacı
ilkbaby Like52 ilaç kullanmak istemiyorsan karadut özü var onu al kullan kan yapıcı hem bebeğe hem sana faydası olur bende kullanıyorum
Like52 elen1 inşallah bu ikincı ilacım bünyem kaldırmadı sanırım bide ben kronik hepatit b hastasıyım bağışıklığım hemen düşüyor
ilkbaby elen1 benim 12 haftam bittikten sonra doktor bu her iki vitamini bana verdi 4 gün içtim 4 gün boyunca afedersin ishal oldum ve 4 günün sinunda kanamam oldu hastaneye yatisim yapıldı yaklaşık 25 gün falandır kanama kahverengi olmuş ama hala var bıraktım o ilaçları doktorum devam et dediği halde kullanmıyorum
elen1 ilkbaby kanama olmasına rağmen devam et mi dedi 😮 belki başka bi sebepdn dolayıdr bu yaşadıkların canm.Ama hiç içmenektense en azındn başka multivitamn iç illaki faydası olur sana
elen1 ilkbaby ben her savah 1 kaşık pekmez içiyorum bebeğede çok faydası varmş ona güvenerek ilacı kullanmıyorm resmn son zamnlarda
ilkbaby elen1 aynen canim yan etkisi oluyo dedim iki hafta daha kullanma yine devam edersin dedi ama ben devam etmedim böyle şeyler başıma geldikten sonra başka vitaminlerde verse korkarak içerim büyük ihtimal 😒😒
ayazmoms41 Bende kullanalı 1 ay felan olacak bu zamana kadar hiç bi yan etkisini görmedim. Sadece yutma zorluğu dışında :)
elen1 ilkbaby o zaman şöyle yap vitamn kullanmıyorsan,her sabah 1 tatlı kaşığı pekmez iç bebeğine kilo aldırır çok faydası var.
MerveYesil Kadiss bende de aynı problem var kullanmaya başladıgımdan beri hep siyah rengi hiç normale dönmedi neden siyah diye araştırdıgımda dekavit yapabiliyormuş diye okudum.