Sibelgokhan poliklinikdekiler cok cevap vermiyolar orda suan virüs den dolayı kapalı ama sonra bu gebe okuna sorun danışın yada polikliniğin orda sol tarafda huriye hemşire var kızıl saçlı 50 yaşlarında ince zayıf bi bayan orda ise ona sorun tane tane herseyi anlatıyor size

Sibelgokhan bn 1 ay once normal dogum yaptim epidural istedim ama anestezici yok yapamayiz dediler ve büyük kadin dogum hastanesiydi

Meriwa burda şehir hastanesinden doğum yapmış biri de yazmıştı suda doğum epidural vardı ama ben faydalanamadım diye belki dedm nasıl faydalanabildiğimizi biliyorsunuzdur. Olmadı doktora falan sormak lazım

Adsmyr ona doğum esnasında karar veriliyor diye biliyorum

Sibelgokhan devlette epidural yapiolar canım ama.normal doğumda yapip ugrasmak istemiyolar sezeryanda yapiolar sdce

Sibelgokhan bu akşam doğum yaptım suni sancı verdiler iğne felan vurmadilar ağrı çekmeden doğum olmaz diyolar canim🙂

Sedo1990 valla çok iyiyim teşekkür ederim 4 gibi gittim bı parmak açıklık var biraz yürü açılman olsun dedi bnde merdiven indim ciktim yürüdüm bı buçuk saat sonra 6 gibi içeri aldılar 3 cm açılma olmuştu . 8 bucuga kadar 4 cm di ağrı hissetmedim sonra hızlansin diye suni sancı verdiler suyu patlattılar açılma hızlandı 11:58 de doğum oldu çok şükür 🥰 darısı sizin başınıza

zehraomer canim çok sordum ama bişey daha sorucam 2.cocuk daha kolay diolar öyle mi oldu ilkine kiyaslarsan:(

Sedo1990 evet ikinci doğum daha hızlı ilerliyor valla canım hiç anlamıyorum belli bı açılmadan sonra