Meriwa acaba neye göre epidural yapıyorlar şehir hastanesinde istesek bize de yaparlar mi? Bnde doğumu orda düşünüyorum da

Sibelgokhan bazılarında yapıyolar bazılarında yapmıyolar ben sarıyer etfale gittim normal doğuma gittiğinde doktor karar veriyormuş ne alakaysa 🤷‍♀️

Adsmyr canm ben suan 25 haftalığım gebe okuluna gittim ordaki eğitim ve gezdirdiklerine göre söylüyorum ve web sayfasında suda doğum başlamıştır diye yazıyor sancı odalarında küçük jakuzi yatak tv falan var yani konforlu tek basınıza yanına baska hasta almıyorlar

Sibelgokhan poliklinikdekiler cok cevap vermiyolar orda suan virüs den dolayı kapalı ama sonra bu gebe okuna sorun danışın yada polikliniğin orda sol tarafda huriye hemşire var kızıl saçlı 50 yaşlarında ince zayıf bi bayan orda ise ona sorun tane tane herseyi anlatıyor size

Sibelgokhan bn 1 ay once normal dogum yaptim epidural istedim ama anestezici yok yapamayiz dediler ve büyük kadin dogum hastanesiydi

Meriwa burda şehir hastanesinden doğum yapmış biri de yazmıştı suda doğum epidural vardı ama ben faydalanamadım diye belki dedm nasıl faydalanabildiğimizi biliyorsunuzdur. Olmadı doktora falan sormak lazım

Adsmyr ona doğum esnasında karar veriliyor diye biliyorum

Sibelgokhan devlette epidural yapiolar canım ama.normal doğumda yapip ugrasmak istemiyolar sezeryanda yapiolar sdce

Sibelgokhan bu akşam doğum yaptım suni sancı verdiler iğne felan vurmadilar ağrı çekmeden doğum olmaz diyolar canim🙂