Elifsk60 Mucizee80 cok tesekkür ederim forumda 500 msj var ama okuduklarım genelde hamile kalan yoktu veya ben denk gelmedim
Mucizee80 Elifsk60 toplam spermin %32 si ileri hareketli olması lazım yıkanınca kaç olması gerektiğini bilmiyorum
Elifsk60 Mucizee80 bizim raporda a b c diye yazmışlar ben anlamadım o yüzden hiç. Bir de aşılama sonrası kanaması olan oldu mu
Mucizee80 Elifsk60 a ileri hareketli b yerinde hareketli c hareketsiz demek benim aşılama sonrası kanamam olmuştu
Elifsk60 Mucizee80 eşimin yıkadıktan sonra 3 milyon sperm sayısı var. İleri hareket 71 ama doktor biraz düşük demiş. Düşük olan ney anlamadım sperm sayısı mı ileri hareket mi
Elifsk60 İlk defa aşılama yaptırdım. 2 senedir hep bir problem yok bekle dediler. En son ısrarımla yapıldı
ttUbaa__ Nasippp merhaba aşılamadan önce 1 tane 8 haftalık bebeğimi kaybettim 1 tane de kimyasal gebeliğim oldu. aşılamayı özel hastanede yaptırdım. yumurta geliştirmek için femara kullandım(2 defa aşılama yaptırdım) hep 1 yumurta ile şansımızı denedi doktor kan pıhtılaşmam var mı bilmiyorum ama aşılamalarım tutmadıktan sonra devlet hastanesinde genetik test yaptırdım. ondan sonra doktor hamile kalırsan kan sulandırıcı kullanacaksın dedi. aşılamayı İstanbul da ikamet ettiğim için burada yaptırdım. aşılamadan sonra normal hayatıma devam ettim. doktorda devam etmem gerektiğini söyledi. malesef 2 aşılama yaptırdım 2 side tutmadı. taki tüp bebek yaptırmaya karar verdik. kendiliğinden hamile kalmışım:) onun ne demek olduğunu malesef bilmiyorum.
Elifsk60 Mucizee80 ne bileyim doktor düşük deyince adamın başının etini yedim bende sigara içiyorsun ondan diye
Mucizee80 Elifsk60 sigarayı bırakması iyi olur aslında benim eşimde günlük 2 2.5 paket iciyrdu çok şükür bıraktı 1.5 yila yakındır içmiyor
Mucizee80 Elifsk60 inşallah kimseye aratmasın ben 3 yıldır ugrasyrm doktorum kızdı klomen başarısız aşılama başarısız neden bekledin dedi yumurta rezervimde düşmüş Allah’tan çok geç kalmadim
Elifsk60 Mucizee80 ben de 4 yıllık evliyim ama 2 senedir istiyorum. Fsh 11 tiroit de var gec olmasından korkup aşılama istedim en sonunda ilaçla fsh düşürdük. Tiroit tedavisi de görüyorum. Hayırlısı 45 fsh ile hamile kalan var.