Mucizee80 Elifsk60 üniversitede Ragıp Atakan Al’a gttim muayene ücreti 158 TL ydi femara 135 TL’ye almstm 5 gün femara kullandım 6 gün gonal-f kullndm oda raporlu şekilde 200 TL gibi bir fiyattı 500 lira falan tuttu
Elifsk60 Mucizee80 tesekkür ederim peki nasıl sonuçlandı. Tutma sansı düşük diyorlar ama birden fazla yumurta geliştiğinde seansta yükselmez mi
Mucizee80 Elifsk60 olumsuz sonuçlandı çünkü hareketli sperm sayısı düşük çıkmıştı artar tabiki ama bn çok pişman oldum emeğime keşke tüp bebege baslasaydm diye
Elifsk60 Bir de merak ediyorum gonalf kullanıp karında şişlik olanlar var mı. Bende karın şişliği oldu. Nasıl gecer bu
Sunny Elifsk60 sadece karın şişliği değil benim tüm vücudum ödem topladı. 50 kiloyum ama gören şoka giriyodu ne ara kilo aldın diyolardı. İğneler bitince yavaş yavaş şişlikler ödemler gidiyor merak etme
Elifsk60 Mucizee80 benim eşimde ve bende bir skıntı bulamadılar ama olmuyor işte Rabbim nasip etmedi. Bu ay aşılama başladık 3 yumurta gelişmiş ama tutma şansı cok düşük diyorlar. Bende diyorum ki birinden biri tutsa 😞
Merveee6 Mucizee80 anladım canım bi arkadaşın eşinin 800.000 çıkmıştı ama tutmuştu allahtan Ümit kesilmez
Elifsk60 Bir de merak ediyorum kızlar aşılama sırasında veya sonrasında ağrı oluyor mu çok korkuyorum anestezi isteyeyim mi
Mucizee80 Elifsk60 daha öncesinde spekulumla muayene olduysan aynısi olacak yani şiddetli ağrı değil spekulumu cikartırlarken kasmamak lazım
Elifsk60 Mucizee80 hsg çekinirken kullanmışlardı o kadar kasmıstım ki sonrasında bayagı agrım oldu. İlk denemede hamile kalan kimse yok mu
Mucizee80 Elifsk60 var tabiki hatta hastanede tanıştığım kişi ikiz gebe kalms düşk yapms ikinci aşılamada 3 uz kalmsti
Elifsk60 Mucizee80 cok tesekkür ederim forumda 500 msj var ama okuduklarım genelde hamile kalan yoktu veya ben denk gelmedim