Nasippp evet canim Esim ya bu ay sonu gelicek yada obur ayin baslarinda. Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin cok ozledim esimi. 53 gundur ayriyiz. En son 14 15 haftada girdim. Özelde girdim . Iyi baksinlar benim bir noral tup defektli gebeligim olmustu ilkte. O yuzden dedim bu haftalar onemli iyi baksinlar diyo doktorumda cok iyi sukur banada gosterdi bir sorun yok. Benim doktorum ayda 1 kez ultrasona sokuyor yada 5 haftada 1 sadece bende şoyle bisey var. Bebegin eşi rahimin arka duvarina ama rahim ağzina biraz yakin yerleşmiş. Doktorum çok riskli degil ama yatinca (özur dilerim) popo altina biraz yuksek yastik gibi bisey koy dedi zamanla Rahmin buyuyunce duzelecektir . Rahimin arka duvari degil ön duvarinda olunca o zaman risk yuksek. O yuzden dikkat ediyorum Allah korusun eger rahim agzina yakin degil rahim agzini kapatacak sekilde yerleşseydi bebegin eşi ozaman daha korkulu ve sezeryan gerektiren bi durum normal dogum mumkun degil o zaman. Şukur ki sadece rahim agzina birazcik yakin. Normal dogura bilirim yani nasip olursa. Normal dogurmak istiyorum eger bedenim ve bebek normal doguma uygunsa. RABBim saglikla elimize Almayi nasip etsin . Senin 2 ci trmestr bitmesine 1 2 hafta kaldi )) ben 2 ci trmestre yeni girdim. RABBIM saglikla elimize almayi esimizin kucagina vermeyi nasip etsin. Burdaki yillardir isteyen tum isteyen kizlara Rabbim tez zamanda nasip etsin kimsenin eli bos kalmasin kimse boynu bukuk kalmasin Allahtan dilerim.