Nuriiiiii Aradım müşteri hizmetlerini gecikme frlan olabilir dedi, iptal ettim aynı firmadan alcam 12 farklı kargo hepsi yetişmez maalesef hepsi ayrı ayrı aldığım şeylerdi
Cocuklarim Nuriiiiii ben internet sitesinden alışveriş yapmadım hiç ama mağazasından pandemi den önce sürekli aktif şekilde alışveriş yapan müşterisiyim ürünlerinde hiç sorun yaşamadım gayet uygun fiyatlı kalite olarak ta güzel oğlum hala giyiyor arabamızı bezimizi dahi civilden alıyoruz öyle diyim
miniginannesi1 Nuriiiiii canım ben civilden 2 kere alışveriş yaptım birinde 3 gün içerisinde geldi diğerinde 7-8 günde teslimat oldu ama zaten 5 iş günü içerisinde kargoya veriliyor diyor bu dönemde çok hızlı teslimat bekleyemeyiz zaten 🤦♀️
poyrazsmom_ Nuriiiiii aynı satıcıdan sipariş etmediysen hepsi ayrı ayrı gelecek ve berbat bi kargo sistemi var bende trendyoldan sipariş verdim 16 falandı ürün sayısı Allahım her gün 3-4 kere kapı çalıyo her gelen kargo şirketi farklı dedim lanet olsun
poyrazsmom_ Nuriiiiii eğer bebek ürünleri falansa e bebekten çok ürün sipariş ettim banyo küvet setinin filesi hariç hiç problem yaşamadım oda içinde hediye demişler küçük oldu o yani gelen ürünler gayet özenli ve uygundu hepsi toplu bi şekilde kısa bi sürede ulaştı elime
Gamzedngdn Nuriiiiii site olarak trendyoldan almış oluyorsunuz ama gönderim merkezleri yani aldığınız ürünleri gönderen firmalar fabrikalar farklı trendyol satışa sunuyor sadece hepsi bir gelmez zaten ayrı ayrı gelir her ürünün göndericisi size kargolar
Nuriiiiii poyrazsmom_ canım aklına ne geliyorsa sipariş vermiştim hiç bişey almamıstım , e bebek tek kargo mu acaba hepsi bi günde gelir mi
poyrazsmom_ Nuriiiiii hepsini bi siparişte verirsen hepsi aynı anda geliyo tek seferde yani bende çamaşır deterjanından tut bezine şampuanına kadar herşeyini e bebekten toplu bi şekilde verdim benimde doğumum her an olabilir toplu bi şekilde sorunsuz ulaştı elime bu virüsten dolayı sadece kargo süresi belki 1-2 gün oynayabiliyo ama teslimat süresinde de problem yaşamadım canım 🙏🏻🙏🏻
Nuriiiiii poyrazsmom_ canım çok çok teşekkür ederim vallahi buhrandan kurtardın beni şimdi oraya bakıyorum sipariş vercem yeniden çok çok sagol
poyrazsmom_ Nuriiiiii rica ederim canım inşallah sorunsuz halledersin 🌹hayırla sağlıkla gelsin bebeğin😍
esraaoz Nuriiiiii bence iptal etme bende oradan bir sürü şey sipariş ettim ama kısa sürede geldiler aralarında çok gün farkı olmadı yani