Nuriiiiii Trendyoldan sipariş verdim az önce, 12 farklı teslimat diyor farklı zamanlarda mı gelecek yoksa hepsi bir günde mi ? içime kuşku düştü ilk kez oradan alışveriş yaptım. Doğum bu ay yetişmeyebilir iptal etmeli miyim acaba
Happy46 Nuriiiiii bende trenyoldan aldım çogu eksiğimi hepsi Farklı günlerde geldi yaklaşık 10 gün içinde teslimat tarihinde getiriyorlar ama ayrı ayrı geldi hep
Dunyam17 Nuriiiiii ben de trendyoldan alışveriş yaptım, aynı anda Farklı ürünler alınca,Farklı satıcılar gönderdiği için ayrı ayrı ulaşıyor elinize.ama hepsi belirtilen vakitte elinize başarılı bir şekilde ulaşıyor,merak etmeyin
Gulanelis Nuriiiiii ben dün ayrı ayrı 25 er şipariş verdim toplam 50 parça hepsinin tahmini teslim süresi aynı bence iptal etme
Tontinimontin Bimelek farklı butiklerden alındıysa ondandır ya da aynı butikte elde olmayınca diğerini bekletmemek adına yolluyorlar elde olanı
Happy46 Nuriiiiii Farklı kargoydu canım her sitenin çalıştıgı Kargo firmaları Farklı eğer 15 günden fazlaysa doğum zamanın iptal etmem siparişlerinden takip et dedikleri gün geliyor
DenizEliz Nuriiiiii hepsi farklı kargolarla farklı günlerde geliyor ama sipariş süresinde bi sıkıntı olmuyo verdikleri tarihte yolluyolar bu hafta hepsi gelir merak etme iptal etmene gerek yok
Rabia96 Nuriiiiii bende bu virüsten dolayı hep trendyoldan aldım bir anda girdim siparişleri hep nerdeyse her gün kargo geldi 😀 farklı farklı mağazalar olduğu için 1 hafta 10 gün içinde hepsi elimdeydi
Cerennh Nuriiiiii evde değilsen bişey diyemem de bazen o belirtilen tarihten önce bile gelen oluyodu benim canım
Cicilibicili Nuriiiiii farklı yerlerden sipariş verdiğiniz için o şekilde. Göndericiler farklı ve hepsi de kendileri kargoluyor
Zlhb Nuriiiiii farklı satıcılardan aldıysanız farklı gelir tabi ki teslimat tarihine bakın bu süreçte yoğunluktan kargolar aksayabiliyor normal olarak
Sonay38 Nuriiiiii aynı satıcıdan almamışsınız ondan kaynaklı her farklı satıcı ayrı kargolara veriyor, tek tek gelir ama hepsi gelir iptal etmeyin
Zeyzeyka Nuriiiiii canım ayrı ayrı gelmesi çok normal farklı markalar farklı satıcılar gönderiyor, bu karantina sürecinde kargolarda bi aksama oluyor ama güvenilir site ürünler teslim ediliyor
eylemc Nuriiiiii Ürün aldığın firma aynı değilse, hepsi farklı firmayla teslimat günleri de farklı oluyor. alışverişimde max 3.gün teslim almıştım
CananAkdag Nuriiiiii 12 farklı teslimat ise hepsi ayrı gelir canım teslimat tarihine bak okadar uzun sürmez doğumdan önce gelirler bence bana da 7 ayrı teslimat geldi ama teslimat tarihlerinde yola çıktılar 2 şer 3 er gün arayla geldiler
MrveD Nuriiiiii aldığın markalar ve mağaza di farklı oluyor o yüzden aynı zamanda gelmez hiçbiri ama 1 ay içinde de hepsi gelir