O zaman şöyle düşün senin annen sana bunu yapiyor ve dogdugundan beri astim vs gibi bi cok hastalikla basetmek zorunda kalıyorsun cok sagliksiz bi cocukluk gecirmissin kendini toplamakta gucluk cekiyorsun vs.vs.annen sana hediye olarak yasam kaliteni bozacak hastaliklar birakiyor.onun hakkinda ne dusunurdun?

Arkadasim ictigi sigara elestirilmesin diye aylarca is yerinde hamileligini gizledi.sonra gunde 2 taneye izin var zaten azalttim vs gibi kendini rahatlatti ve devam etti.is yerinde lavaboda konusuyorduk dogum iznine ne zaman çıkıyorsun diye daha 1 ay var filan dedi ertesi gun haber geldi aniden dogum yapmis tabiki erken ve dusuk agirlikli dogum.ben sasirmadim bu kacinilmazdi.sonra ne mi oldu cocuk asla akranlarinin kilosuna donemedi hep zayif kaldi receteli mama yazdilar kilo alsin diye yiyemedi kustu.suanda da çölyak tan supheleniyorlar hastahane hastahane cozum ariyo cunku kendini toparlayamiyor. Yinede sen bilirsin

Marpling aynen canım bunu düşündükçe çok canım istese de içmiyorum 2 hafta oldu bırakalı inşallah bir daha içmem

Esen süpermiş 👍🏻😉 gerçekten icmemmi acaba bir daha şuan hayallerimi okadar ilerde tutamıyorum şimdilik doğuma kadar diyorum 🙏🏻 o zaman gelince emzirme süresince diye daha ileri hedef koyarım belki ve inşallah 🙏🏻

• Esen bunu yanıtladı.

Babydr büyük bardakla soğuk su ve pipet kurtarıcı inanın iyi geliyor

Babydr emin olun sigaradakier kadar zararlı değil hiç bir kilo

Eagil şükür canım azaltmaya gerek bile kalmadan bıraktım 2 hafta olacak yarın ve inan arkadaşını da çok iyi anlıyorum şiddetli tepkiler daha çok itebiliyor bazen bana da o kadar büyük tepkiler olmasaydı çok daha önce birakirdim keşke bazen insanlar eleştirmek yerine yardımcı olmayı secse

AhuMehmet bence içmezsin. Siz şimdi hamileyken bırakanlar genelde doğumdan yada emzirmeden sonra içecegiz diye düşünüyorlar ama o vakte kadar o kadar alışmış ve hiç içmemiş gibi olacaksınız ki içmeyi düşünemeyeceksiniz

Esen ahh inşallah 🙏🏻 çok zorlanıyorum zaman zaman ama geçecek

AhuMehmet inan bende cok sigara içerdim hele bide yemeklerden sonra o keyifle içilen sigara ama çok şükür tiksindim ve 8 haftalık hamileyim içmiyorum kokusunu duyunca miğdem bulanıyor sende içmemeye calıs yazık düşünsene seni bi odaya kapatıyolar ve sürekli duman üfleniyo bence bebeğinin sağlığını düşünürsen bırakırsın inşallahh ☺

Nazliomer ben hamilelikten önce bırakmayı istedim ama herkes boşuna kendini yorma vakit kaybetmeden hamile kal zaten tiksineceksin dedi. Ama ne yazıkki ben hiç ama hiç tiksinmedim aksine sigaraya aserdim. Neyse ki birakabildim tiksinmedim vazgecebildim çok şükür

AhuMehmet canım yaşadığın durumu anlayabiliyorum bende hamıle kaldıgımı ogrendıgımde sıgarayı bıraktın arada gunde uc beş de içdim ama bitti artık ıcmıyorum o ıkı ayda da her gun ıcmedım yani çünkü okadar tehlıkelı li bak sigara içen birinin yanında bıle olmamamk lazım sadece dur ve sıgaran bıtsın daha alma dusunme ıcmıcem de hayır de meyve ye hemen zararlarına bak bebegını dusunsene nasıl karnında cok sukr suan iyi daha da kotu olmasın de içme kuzum bosver bırak

Prensannes sağol canım benim 2 haftayı bitirdik Allah'ın izniyle içmiyorum inşallah hiç içmem