Gebelikte sigara kullanımı
Bende öğrendiğim gibi bıraktım başlarda kolaydı ama şimdi nasıl canım istiyor ama içemem böyle geçecek Doğuma kadar emzirirkende içemem gerçekten kafada ve vicdanda bitiyor bir fiil 15 sene içici olarak söylüyorum
Esen bugün de benim aklıma geldi bende 8haftalık hamileyim bıraktım. Paramı biriktircem 😂😂😂
Valla kimseye hak veremiycem bende on yoldır kullanıyorum ve baya tiryakiydim öğrendiğim anda bıraktım keşke daha önce vücudumu hazırladaydım diye kızıyorum kendime.canım çekiyor mu evet deli oluyorum ama bebeğim herseyden önemli ve her nefeste hücrelerini öldürcemi biliyorum. Ayrıca sigara içerken şunu düşünün bebeğiniz astım,bronşit ,alerji olacak malesef bunlar en iyi ihtimal herkese bırakmak için bol dua bol şanş benden kızlar yapmayınnnn
Selinbulutcu bi bakıyorsun yığılmış güle güle harca hep paraları çöpe atmışız 🤦♀️
O zaman şöyle düşün senin annen sana bunu yapiyor ve dogdugundan beri astim vs gibi bi cok hastalikla basetmek zorunda kalıyorsun cok sagliksiz bi cocukluk gecirmissin kendini toplamakta gucluk cekiyorsun vs.vs.annen sana hediye olarak yasam kaliteni bozacak hastaliklar birakiyor.onun hakkinda ne dusunurdun?
Arkadasim ictigi sigara elestirilmesin diye aylarca is yerinde hamileligini gizledi.sonra gunde 2 taneye izin var zaten azalttim vs gibi kendini rahatlatti ve devam etti.is yerinde lavaboda konusuyorduk dogum iznine ne zaman çıkıyorsun diye daha 1 ay var filan dedi ertesi gun haber geldi aniden dogum yapmis tabiki erken ve dusuk agirlikli dogum.ben sasirmadim bu kacinilmazdi.sonra ne mi oldu cocuk asla akranlarinin kilosuna donemedi hep zayif kaldi receteli mama yazdilar kilo alsin diye yiyemedi kustu.suanda da çölyak tan supheleniyorlar hastahane hastahane cozum ariyo cunku kendini toparlayamiyor. Yinede sen bilirsin