Nevink EcemDK valla oyle bende sasirdim erken dogum riskim var cantami hazirliycam hala gelmedi pijama ins gelir 🤷♀️
Degisken Aysenurtimurcin https://ty.gl/5fwh2lohu benim trendyoldan aldığım bu. Saten kumaşı kalıpları da geniş ben çok beğendim.benimkinin aynısı kalmamış ama farklı renklerde var bedenleri . lcw dakini bulamadım.mağazada denemiştim virüsten önce.
Aysenurtimurcin EcemDK bende araştırıyorum önü düğmeli pijama takımı arıyorum trendyolda var bi tane begendıgım ama kararsızım şuan tükenmiş mint desenli trendyolmillada
Aysenurtimurcin Degisken benımde ağustosta olucak ben cok üşüyen biriyim bi hırka alırım yinede ilk doğumumda anestezi sonrası cok titremiştim kat kat battaniye örtütler
Gul-08 EcemDK benim de haziranda ama yine de hırka koydum çantama çünkü üşünüyor gerçekten doğumdan sonra
Akurt EcemDK bende 1 gecelik 2 pijama aldim viskon olmasina dikkat edersen viskonlar çok rahat onu dugmeli ama bi yanliş yaptkm 2sinide uzun kollu aldim 10 gun var doguma sicak olur mu bilmiyorum
Aysenurtimurcin Akurt değişimi yapılmıyormu dicem de 10 gün kalmıs olsun klima falan acan olur belki odada havalara da belli olmuyor baksanıza benn izmirdeyim 2 gündür sağanak yagıs durmadı üşüdüm bile
EcemDK Akurt pijama takımı viskondu geceliği hatırlanıyorum ikisinide kısa kol aldım bende yanıma hırka tarzı birşey alacağım için sıkıntı yapmıyorum sıcak olursa zaten sıkıntı yok 😂
Poncigim2508 Greenn74 aynen lcw den alacaksanız olur lohusa hamileden alacaksanız zaten size boy kilo ve ne kadar hamile oldugunuzu soruyor beden söylüyor ne derse alın pisman olmazsınız
Akurt Aysenurtimurcin bursada da yağmur cok yagiyo bizde üsuduk 2 gundur. Bakalım aldik artik insallah rahat kullanirim