EcemDK Kızlar merhaba LCW nın sitesinden gecelik ve pijama takımı almak istiyorum hastanede giymek için daha önce alan memnun kalan veya kalmayan var mı ve teslimi hemen oluyor mu şu dönemde fikir verir misiniz lütfen
ilkbahar EcemDK ben aldım iki tane ordan, viskon kumaş çok rahat önden düğmeli..biri uzun biri kısa kollu. 🙂 Çok Memnunum ama bu korona olaylarından önce almıştım ben 🙂😁
pyymamm EcemDK ben aldım önü düğmelilerden cok rahat ve kuması cok iyi kullanıyorum tavsiye ederim ama bu zamanda teslim sürecine bsy diyemicem normalde 3-4 güne geliyodu
Nevink EcemDK bende lcw siparis verdim gecen hafta hala sevk ediliyor diyor onlarda bayagi sknti oluyot sanirim ebebek ve baska sitelerdende biseyler aldm sonradan aldgm halde onlar coktan geldi
EcemDK ilkbahar gelir mi gelmez mi çünkü bazı kargolarda falan karışıklık oluyor diye çok okudum başka müşteriye gitmiş etmiş sıkıntı
ilkbahar EcemDK benim de yakın zamanda sürat kargo başka kişiye gitmişti .. Ümidimi kestiğimde sorun çözüldü bi hafta sonra ulaştı kargo…
Poncigim2508 https://imgyukle.com/i/raODCM https://imgyukle.com/i/raOGsh Siyah olanı olaydan önce lcw den görerek aldım kumaşı cok güzel kırmızı olanı da gecenlerde instagram sayfasından aldım lohusa hamile 3 gün içinde sorunsuz geldi o da çok güzel 😍
EcemDK Poncigim2508 güzel günlerde kullanın sipariş verdim bakalım beklicem inşallah sıkıntı olmadan gelir
Degisken Ben açık renk bir gecelik denemiştim 40 liraydı fiyatı çok uygundu.ama aşırı iç gösterdiği için almadım. Şimdi trendyoldan aldım düğmeli pijama takımı.
EcemDK Degisken üstüne bir hırka çekilir zaten hastanede kimse olmuyor ve erken çıkarıyorlar sıkıntı olmaz gelsin de bir 😊
Degisken EcemDK benim doğum temmuz sıcağında olcağı için hırka , sabahlık tarzı şeyleri es geçmiştim:) o yüzden o geceliği eledim
Sibellllo EcemDK Ben sürekli yapıyorum lcw sitesinden virüs zamanındada yaptım3 güne kargoya ceriliyor toplam 1 hafta içinde elinde oluyor
EcemDK Degisken benimkide haziran da ama bazen üşünüyormuş doğumdan sonra ki ben çok üşüyen biriyim kesin hırka alırım o sıcaklarda bile 😂
Aysenurtimurcin Degisken benımde ağustosta olucak ben cok üşüyen biriyim bi hırka alırım yinede ilk doğumumda anestezi sonrası cok titremiştim kat kat battaniye örtütler
Gul-08 EcemDK benim de haziranda ama yine de hırka koydum çantama çünkü üşünüyor gerçekten doğumdan sonra
misafir_42 Nevink aynen bende bişeyler aldım LCW’den ne zamandır bekliyorum sevk ediliyor yazıyor sürekli bir türlü kargoya veremediler