EcemDK Akurt pijama takımı viskondu geceliği hatırlanıyorum ikisinide kısa kol aldım bende yanıma hırka tarzı birşey alacağım için sıkıntı yapmıyorum sıcak olursa zaten sıkıntı yok 😂
misafir_42 Nevink aynen bende bişeyler aldım LCW’den ne zamandır bekliyorum sevk ediliyor yazıyor sürekli bir türlü kargoya veremediler
Nevink misafir_42 yarin arasam mi diye dusunuyorum cantami hazirliycam pijama yok ortada elim bos kalakalicam iptal etmeyi bile dusundum yani 🤦♀️
misafir_42 Nevink bencede bi ara sor canım seninki acilmiş daha ne zaman çıkacağı bile belli değil .. çok garip bundan 2 hafta öncede sipariş vermiştim ertesi gün kargoladılar bu sefer noldu anlamadım
elifkk Bende 2 adet düğmeli pijama takımı sipariş verdim. Tam 1 haftada ulaştı ve kumaşlarını kalitesini beğendim tercih edebilirsiniz:) virüsten dolayı belki kargolarda biraz aksama olabilir
Nevink misafir_42 bende biraz gecikmeyi goze almistim ama bu kadar olacagini tahmin etmemistm erken dogum riskm var o sebptn aramam lazim ins.
BuseK 16 nisanda aldım halen daha sevk edilmeyi bekliyor yazıyor , aradım müşteri hizmetlerini bir çözüm yolu bulmadılar .
Poncigim2508 RabiaKaratas instagram lohusa hamile den aldım xl bedeni siz oraya kilo boy kac haftalık hamile olduğunuzu söyleyin yardımcı oluyorlar ve dediklerini kesinlikle alın tam oluyor