Fatmaaltin Umayarkn benimde öyle şu an evde ölçüyorum açlık ve tokluk ama bi yüksek çıkıyor bi normal çıkıyor p.tesi diyetisyene gidecem inşallah diyetle kontrol altına alinabilir
Ezgiozkan Yaman ya ben kendi cihazımla ölçünce farklı anneminkiyle ölçünce farklı çıkıyor. Hiç içime sinmiyor bu ölçümler hangisi doğru şimdi
Yaman Ezgiozkan evet cnm ben bugun 3 makinayla ölçtüm tabi gene yuksek cikiyor ama hep farkli cikiyor doktora sordum bi acayiplik var dedi p.tesi damardan açlık tokluk bakilcak gel dedi dogru sonuc o zaman cikar heralde
Yaman Ezgiozkan cnm bu gun aclik tokluk sekerine baktirdim gayet iyi cikti her gun devam olcmeye tabi bu haftada sorun olursa makinayi degistircem oyle dedi doktorum bide ilk kanla degil ilk kani silip ikinci kanla yapcakmisiz ölçümü
inciiim Mkylz canım meyve olarak yeşil elma ama onunda yarısını yemek lazım. Erik ,vişne ,çilek bunlardan da az miktarda yiyebilirsin. Ama muz , kavun, karpuz ,portakal kesinlikle yenmemesi gereken meyveler.
Umayarkn 5 gün oldu benim diyet yapıyorum bildiğiniz yağsız tuzsuz ama hala daha şekerimde düşüş yok günde 4 kere ölçüyorum tok ve aç. Neden düşmediğinide anlamadım bakalım salı günü doktora yazıcam
Umayarkn Meslina06 sabah aç ve kahvaltıdan sonra öğlen tok akşam tok ölçüyorum canım. Yemek yedikten 1 saat sonra ölç dedi bana
Umayarkn DamlaNur29 tatlı isteğim o kadar çoktu ki ve sürekli idrara çıkıyorum su isteği bide geceleri ağız kuruluğum oluyor