RuzgarsMommy Yaman evet yaa 90 a 140 mış Benim 78 e 155 çıktı da doktorum.dikkat et dedi korktum biraz :/
Yaman Ozget ayni olay bndede var cnm artik makinami bozuk diyorum bisey yemedigim halde yüksek kafayi yicem
Yaman Ozget evet amin 3 tane makinayla ölçtüm hep yuksek annemle eşimi ölcuyorum onlarinda yuksek anlamadim gitti
DamlaNur29 Umayarkn ondan öncesinde belirtin varmıydı canım ben cok tatlı istiyorum sürekli ama bide su içiyorum devamli
Umayarkn DamlaNur29 tatlı isteğim o kadar çoktu ki ve sürekli idrara çıkıyorum su isteği bide geceleri ağız kuruluğum oluyor
Hta Umayarkn bende carsamba gunu gitmistim benimde yuksek cikti malesef yarin dahiliyeye gidecem bana da aynisini yapacak sanirim nsl besleniyosun peki dr ne dedi merak ettim
Yenihamile11 Valla aldigim.cihaz da cok pahalı değil 75 tl.ye aldim oda işe yarıyordur heralde sekeri yanlış ölçmez umarim
Yaman Yenihamile11 ne marka cnm hic ölçtünmü ben aldim 60 tl ye bastan iyidi simdi yuksek cikiyor annemleri denedim onlarında yuksek 2 haftada bozulmaz heralde
Ezgiozkan Yaman ya ben kendi cihazımla ölçünce farklı anneminkiyle ölçünce farklı çıkıyor. Hiç içime sinmiyor bu ölçümler hangisi doğru şimdi
Fatmaaltin Umayarkn benimde öyle şu an evde ölçüyorum açlık ve tokluk ama bi yüksek çıkıyor bi normal çıkıyor p.tesi diyetisyene gidecem inşallah diyetle kontrol altına alinabilir