Pinar74 Yasemin00 aynı benim kafadan durunca aklımdan çıkmıyo bitirmem lazım erik zaten severdim şimdi daha çok yer oldum.Ama bağırsaklara iyi geliyor 😁
Pinar74 Tatlisannedilekk Karpuz var tüm pazarlara gelmiş Hangi şehirde yaşıyorsunuz yaklaşık 1 aydır görüyorum ve içide çok güzel 🤔
Tatlisannedilekk Pinar74 manisa, eşim arıyor bulamıyor bir iki yerde gördüm kelekti dedi. Azcık kaldı zaten çıkmasına
Gzdnr2113__ Mhtap4467 ben de bende😂😂 Esim cocugumuz eksi suratlı olcak diyo rüyalarıma giriyo bitti mi sürekli aklımda gece hırsızlık yapıyom kendi dolabımdan🙈5 aylık bebegin aserme zamanın gecti demiyor Allahtan ne görsem alıyor🙏
Pinar74 Mhtap4467 ay takılma boşver herkes istediğini anında yiyor mu sanki tv de sosyal medya da herşeyi görüyoruz abartıyorlar ya canım çektiğin de kaç hafta sonra yediğim bile oldu hatta yemediğim bile.
NisaMomy prensannesi_ Parası var durumu var ve kocası almıyor! O kadın sokağa çıkıp canının istediğini alamayıp kocasından bekliyorsa zaten bunu bana değil gidin bir zahmet komşunuza sorun bukadar da herşeyi kocanızın getirmesini beklemeyin. Bağzı şeyleri abartmaya bayılıyorsunuz.
ElifCesur 2kizanasi evet hamileyim ve alamıyorum,bulundugum konum itibarı ile.. keşke yazmasaydınız erigi bende çok severim 😔
Caglates ipek-smr. Oda cok pahali kiz kucucuk karpuzun yarisi. 35 tl istemesin caniniz😂😂kocalar diycek artik bi cocuk dogurcaniz hersey istiyo caniniz ben bazen istemedigi halde istiyo diyom😂keske ben dogursaydim cocugu diyo
Betim Caglates tadımlık bile alabilirsiniz illa bi poşet mi yemek gerekiyor nefsini kötülemek yeterli olmuyor mu .. hangi esnaf bir adet vermez hamile bir bayana madem alacak durumu olmayanlardan bahsettiniz
Caglates Betim tadimlik satilsa alirim zaten ama burda kiloyla deil paketle satiliyo canim kucuk bi pakete koymuslar 5 tane 25tl ben aldim diyelim ama herkez alamiyo iste suan kotu gunler geciriyoruz issiz okadar insan var ondan bahsediyorum ben
snm_ Bulantii karpuzu benimde canım çekiyor rüyalarıma girdi 😂 eşim bulamadı artık bulana kadar aklımı başka şeylere yönlendicem🤣
Busragozer Mhtap4467 eriğe aşık biriyken en fazla 7 8 tane giyebiliyorum artık muz ve çilek aşığı oldum öyle çok yiyorum ki 😂