Betul55 Baharadakgul yok yaptırmadım doktorum açlık şekerimde bi sıkıntı görmediği için şeker yüklemesi de yaptırmadı
Betul55 Safiye12 ben biraz daha bekleyecektim taakii internetten hastane çıkışı almıştık adam arayıp elimizde kalmadı yeni üretimde yapamıyoruz stokları bitiriyoruz diyene kadar. Ufak tefek şeyleri almaya başladık ama çoğu şeyi hallettk galiba 😅
Aybukeb 27+0 ım bende bebeğin hareketleri iyi şükür ama bazı günler karnımı delecvek gibi hareketli bazı günler daha sakince oluyor minik kızım kafasına göre takılıyor işte bundan sonrası çabuk geçer inşallah bana çok uzun geliyor hamilelik ☺️
123abc Baharadakgul Safiye12 yok canim bir hasta çıkışı aldım isme özel yaptırdım onuda başka da yok 😁corona maaf etti gezilmiyor olduğu kadar olucak artik
Aydanaydn Yasemin00 babasının sesi kalımsa ona tepki veriyolarmış . Bizim babamızın sesi çok kalın değil ona tepki vermiyo ama kapıcının çok kalın onla konuşunca çoşuyo 😂😂😂
Yasemin00 Aydanaydn yok canım.çok kalın dil normal ses tonu ama kız oldugundan babacı işte büyük kızımda babacı Allahtan oglum benci 😁
Betul55 Canselserdar yaa hayırlısı olsun hakkımızda inşaallah vaktinde sağlıkla gelirler☺️♥️ Nasıl geçiyor günler?
Canparcam_2 Safiye12 29+3 haftalığım gün içinde sürekli hareketlerini hissediyorum çok hareketli maşallah kızım sahurda uyanıyoruz beraber babamıza kahvaltı bile hazırlıyoruz 😂
Alisk Safiye12 26 haftalığız ya temmuz sonu yada ağustos başı görünüyor doğum 😍 hareketleri önceye göre daha fazla ve daha net hissediyorum 🤗
35Beyza35 Safiye12 28+6 haftalığım biraz ağrılı Bi dönem geçiriyorum ama hareketlerini hissediyorum minik kızımın