Ipeku Safiye12 hazilriklar bitti sayılır canm yani kiyafet olarak ananesi aldi birazfa ben insternetten aldik tabi bu korona muhabbetine. Ama henuz yatak vs bKamadk kendimin eksikleri var pijamaydi falan. Kapi susumuz yok ates olcer vs vs var daha alincaklar sizler ne durumdasınız fikir alışverişi yapalım bari 😊
Safiye12 Ipeku bizim herşeyimiz tam şükür kuzum sadece benim lohusa pijama takımlarım kaldı kızlar onu instagramdan falan alan var mı pijamalarınızı nerden aldınız
Deryadgm Safiye12 26 haftalığım gündüzleri sakin akşamları kıpır kıpır oğlum, benim şimdiden sırtım ayaklarım ağrımaya başladı,kilodan sanırım evde hareketsiz kaldık bu dönemler
Sdtsdmr 27+5 teyim bendee..Cok fazla baş ağrım var geceleri uyuyamıyorum sol tarafım zonkluyor resmen bnm gibi olan var mı
tlnkdr Kızlar 27 haftalıksanız şuan kaç Temmuz dedi doktorunuz mrk ettim ben 30+4 dün şuan dr bana 4 Temmuz dedi ama bana Haziran sonu gelir gibime geliyor
Wonderanne Safiye12 gün içinde sadece belli saatlerde hareket ediyor bazen canım acıyor ama en çok bacak kalça ve çatı kemiği ağrısı (biliyorum erken ama çatı kemigi olduğuna eminim hemşireyim) beni zorluyor
cnnkmrc Wonderanne Cati kemigi agrisi bende de var yaa en zorlayici kisim o sanirim henuz 26 haftaligiz ama yurumemi bile etkiliyor bu agri 😐
SekerMerve Safiye12 geçen hafta bir.iki gün hissetmedim çok telâşlandık dr gittik hatta şimdi hissediyorum akşamları daha kıpır kıpır dışardan belli oluyo artık çok şükür rabbime herşey yolunda
drn5410 Safiye12 bizde 27+3 😍 doğum 27 temmuz gözüküyor 20den beri kontrole gitmedik 🤷♀️ kızım kıpır kıpır arada uyuyor harici hareketli genelde çok şükür 🤩
Yaman Safiye12 bnde biara hissetmedim simdi 2 gundur gene hissetmeye basladim bugun kontrolum vardi gayet iyiz 🙂
Betul55 Canselserdar benimde geceleri bölünüyor ya sonra gündüz geç uyanıyorum ama gece uykuyu almayınca nafile yine halsizlik
Ipeku Safiye12 darisi bize ins canim 😊 bende arastiryorm onu kuzumd beden nasil almaliyim bilemiyorm. Trendyolda indirim vardi onu dugmelilerxen falanda dusunuyorm rahat olsun diye bak istersen sende. Kac tane almak lazm bilemedm hic
SekerMerve Safiye12 ben inst. birol iç giyim diye bi site vardı kampanya varken almıştım mecitin pijamaları çok güzel tam yazlık kullanışlı tavsiye ederim
Dilancelik Baharadakgul doktorum kontrollerime bile gelmemi istemiyor bu süreçte ve şeker yüklemesi yaptırmadı🤷♀️ tetanoz aşısını dahi yaptırmadım ben. Sizler yaptırdınız mı aşı ve şeker yüklemesi?
1989-- Dilancelik aclik tokluk kaninada mi bakmadi bende seker yuklemesi yaptirmadim ama aclik tokluk kanima muhakkak bakmak istedi onlari yaptirdim tetanozun da 2. Dozunu sali gunu yaptiracagim
Dilancelik Safiye12 hazırlıklar daha bitmedi bakım kremleri ,şampuanlarI, deterjanları ,Kıyafetleri , odası, bebek arabası Derken Maşallahı var eşyalarının bitmiyor ki 😂