Gmzalp Selday3 tatliyla tuzluyla hic ilgisi yok bence portakal mandalina tursu istedi canim ama erkek oldu 😀
Goz35 Arkadaslar o bıraz bızım vucudumuzun eksık vitamınlerınden kaynaklı ben kızımda cok tatlı aserdım bundada eksı istıyo canım hep
KucukAnne538 Selday3 Ağzıma ekşi sürmedim surmuyorum da deli gibi de hayatımda yemedigim kadar tatlı yiyorum minnoş mu minnoş kızım olacak inşallah son 15 günümüz 😂😍
Birhemsire_anne Benim baştan beri hep tatlı çekiyor canım kii normalde tatlıcı biri değilim ekşi şeyleri severim ama 20 haftalık olduk hala ekşiyi hiç canım istemiyor sürekli tatlı istiyorum😄 erkek bekliyorum bende tuttu bilmiyorum🙈
Nurtugce01 Selday3 normalde çok tatlı tüketirdim her gün 1 2 dilim kek pasta ve çikolata yemeden duramazdım ama hamile olduğumdan beri yarim dilim kek bitiremiyorum. Kızım olacak 😊😊
Sibush Basindan bu yana surekli eksili seyler istiyor canim. Gunde yarim kilo erik yiyorum, bol bol salata. Oglum olacak.
Crniknc Selday3 hamileliğimin 5. Ayına kadar günde 4 5 tane limon tuzlu tuzlu ayva 2 3 tane sürekli bunları yedim 19. Haftada kızım olacağını öğrendim asla tatlı istemezdi canım hep ekşi şeyler turşular falan çok isterdi benimki ye ekşiyi doğur ayşeyi oldu şimdi 37 haftalık olduk çok şükür 🤗💕💕
Mororkide Selday3 bence bu tatlı eksı olayı cok sacma kızımda eksı hıc yemedım sadece cok nadır erık yemısımdır oglumdada tatlı yemıyorum hıc nerdeyse hıc ta canım ıstemedı hatta tatlı ekşi aserme kısıyle alakalı bence cok tatlı yıyınce erkegemı dönuyo ki aşerdıgını ye en güzeli
ArasveAnnesii Selday3 Bende tam tersi oldu. Hamileliğimin başından beri ki hala devam ediyor hep ekşi şeyler yiyorum. Düşünün limonu bile portakal gibi yiyorum ama oğlum olacak 😅 Nadiren tatlı istediği de oluyor tabi canımın ama çok nadir muhtemelen kan şekerim düştüğünde falandır herhalde 😂