Haticebulent Selday3 ben hiç tatli asermedim limon tuzlayıp yemek istiyordum ve surekli erik aserdim ve oğlum oldu 🤭🥰
Zlhb Selday3 canım hiç tatlı çekmedi halada çekmiyor hep ekşili turşulu şeyler yedim oğlum olacak inşallah
Tortilla Selday3 valla bence dpgru o atasozu😁 eksiyi hıc sevmem uc ay hep eksı yedım tatlıya bayılırdm agzıma suremedım. Sonuc kız😁
Aygul01 deletedmom126 bunlar zaten batıl inanç canım bilimsel olarak ispatlanmamış seyler eskiden oyle derlermiş ne istiyor canı diye cinsiyet oyle tahmin ederlermiş. nerde o zaman ultrason filan. İnsanlar iste yedikleriyle tahmin etmeye çalışırlarmış.
Asminnil Selday3 canım ben sürekli limon ve tuzlu yiyorum cinsiyetimiz erkek insan vücudunda neye gerek duyuyorsa o karşılık şeyleri canı istermiş
Zilannn Selday3 ben eksi yediğim halde tatlıdan midem bulanıyor 12+2 oldum doktor yüzde 80 erkek dedi bence hic alakası yok😂🤗
Kubrnr3 Selday3 deli gibi eşkii yedımm oyle boyle degıl acı yedımm oglum olduu bbende ılk hamıle kaldgımdan berj hep erkek hıssetım hamd olsun oglum oldu
BuketBdk Selday3 ben tatlı hiç yemezdim, hamile kaldığımdan beri tatlısız geçen günüm yok. Oğlum olucak🧿💙