Yucelinannesi01 Garip bnde erkek bekliyorum ama çok sevdiğim halde hiç canım tatlı istemedi. Hatta bi ara çok tiksinmiştim
Merve_fatih Bence hiç alakası yok kızım olacak canım deli gibi tatlı da çekiyor ekşi de😋mesela dün inanılmaz derecede canım şerbetli tatlı çekti (normalde hiç sevmem),yani alakası yok bence☺️
Elifdoan Valla ekşi yemekten bir hal oldum her yanım limon,çağla, kuzukulağı 😂 ama oğlum geliyor yani bence alakası yok.
AsyaNildaa Selday3 kızımda sırf tatlı yedim hiç ekşi bir şey ağzıma sürmedim dahi, şimdi doktorun son tahminine göre erkek bebeğe hamileyim ve sırf ekşi yiyorum,ekşiden nefret eden ben deli gibi ekşi ve tuzlu aşeriyorum
Rafet-0810-16 Selday3 ben tatlida ekside yiyorum 13 haftalikken doktor erkek dedi dun aksam gittim kız dediler 1 hafta sonra netleştirecek insallah bence onunla alakasi yok 😙😙 ve karnım da sivri ama icimde hep kız olucak diye geciyodu demekki dedigim gibi anneler hissediyomus 😍😍
Oglunubeklyenanne Selday3 sürekli tatlı yedim halada yiyorum ilk zamanlarda migde bulantım bile tatlı yiyince geçiyodu o derece aşırı tatlı yiyorum ve oglum olacak 👶🥰
Nslhnakn Selday3 benim önceden tatlıya hiç aram yoktu ilk haftalardan sonra tatlıya çok düştüm kız olucak allahın izniyle👧🏼🌸 arkadaşımda acı, ekşiye çok düştü onunda kız👧🏼🌸
Zehra1905 Bende hep ekşi yedim tatlınin adını bile duysam midem bulanıyodu limonu tuzlayıp tuzlayıp yedim yeşil zeytinleri tabak tabak bitirdim portakal yedim az tatlı gelse tadı tuzlayıp ekşi olsun diye öyle yedim kızım oluyo inşallah 😊
merveakcy09 Selday3 valla ben ilk üç ay hep ekşi yedim ama oğlum olacak pek alakası yok sanırım canım ☺️
elifaydinn Selday3 ben hayatımda yemediğim kadar tatlı yedim , ve İnan’ın ki Nutella bile sevmeyen bir kadınım hiç düşkünlüğüm yoktu tatlıya . Bu kadar tatlı yemeye karşılık kızım olacak Allah’ın izniyle 😊😊🥰🥰