Emk5341 Selday3 kaç kutu nutella kavanozu bitirdim bilmiyorum. Hep tatlı şeyler istiyor canım. Ekşiyi yiyemiyorum ve kızım olacak 😂
1994ozg Selday3 yiyorum ekşiyi ama hakkı çıkarıcam😁😁 alakası yok yani ben de belirtilerden kız hissediyordum
Aysenes Selday3 tatliya daha duskunum tursudan tiksindim oglum olacak 😁 ama herkezde ayni olmuyor annem hep tatli aserip kiz dogurmus mesela😁
addie487 Çikolata bağımlısı olmama rağmen ilk aylarda tatlı olan her şeyden tiksinmiştim çok ağır geliyordu. Ekşiyi de her zaman sevmişimdir hamileliğim süresince de bol bol yiyorum ama oğlum olacak 😁
Damlaveminigi Ben limonu tuzlayıp yedim ilk aylarda oğlum olacak nasipse ekşi kız tatlı erkek dedikleri olmadi bende 🤗🌸
Erdeminannesi0219 Selday3 ilk hamileliğimde hep tatlı çekti canım tatlı yedim oğlum oldu. Şimdi de acayip ekşi çekiyor canım bakalım bu da kız olursa bende tam tutacak bu söz🤣
Gamzemesee Erdeminannesi0219 acaba noldu bende ilk hamileligimde mandalina yemistim kiz olmustu smdi tatli istyrm yiyorum acaba ne
Hanife3_ Tatlıyı hiç sevmezdim sürekli tatlı yedim kızım oldu 2. Hamileliğim bunda da bi tatlı bi ekşi istiyo canım
Nuraan_k Selday3 36+4 olduk kızımız olacak inşallah.. ekşi turşu limonu çok severdim hamile kaldığımdan beri ağzıma süremiyorum.. hep tatlı şeyler yemek istiyorum ☺️🙊 bence alakası yok
minikmucizemmm-123 Selday3 canım bunlara inanma bir kızım var deli gibi acı ekşi yedim şimdi de oğluma hamileyim yine aynı şekilde acı ekşi yemeye devam 😂