Burcum FuatTataroglu eşim davet ederken gelmezşer nasılsa dedi ama gelşyor😅 aman gelsin de bizde sancı mancı gelmesin😅😅😅
Burcum [bilinmeyen] aslında yemek olabilirdi saat itibariyle ama ben akşam 5 te çay sastine dönüştürdüm😁 çünkü yemek yapmaya eriniyorum🙈
Burcum [bilinmeyen] yaaa annene gidiyorsun galiba sık sık. Çalışma saatleriyle mi alakalı, yoksa dışarı falan mı takılıyor? Üzüldüm öyle deyince😕 bilsem demezdim hiç bak..
Burcum [bilinmeyen] keki hallettim yarınki böre hazır yufkayla kolay bi börek, bi de yanına bişiler daha tamaaam😊 bunlar bile zor geliyo. Sebze yemem gerekmese makarnanın çeşitleriyle yaşayacağım🙈
FuatTataroglu Burcum ohh afiyet olsn canm neyseki butun saydiklrni annem yapti bugun bana😏😏 hahahah🤣🤣
Burcum FuatTataroglu yaaa bak oyle diyince geliyo insanin aklina ya. Hala alisamadim yani unutuyorum. Bak keske yazmasaydin insallah kimsenin cekmez cani😕
FuatTataroglu Burcum saka yapiyrm canm ben gercekten 🤗dunde meltem kisir yapmisti yemisti sende yaptn banada annem yapti ogh yedik🤣
FuatTataroglu [bilinmeyen] evet kzlar keske ya ne kdr guzel anlastk hepimz masallah ❤Burcum [bilinmeyen]
Burcum [bilinmeyen] yaa çok üzüldüm. Yeni de hamilesin aslında. Hiç mi oluru yok? Yani sebebi özeldir muhakkak ama. Aldatma yanda şiddet yoksa bebek için denenmez mi ki?
FuatTataroglu [bilinmeyen] canm gercekten cok uzuldm ben inanki blmiydm neden peki nasl yapar bunu hamileyken sana
Burcum [bilinmeyen] anladım ilk haftadan kaldın yani daha çok yeni. Sanırım şansızlık olmuş sizin için. Birbirinize hiç alışamadan olması. Sanırım kaldıramadım sen durumu. Üzüldüm gerçekten. Ama bebeğin olacak. Bence düşün biraz. Yuva yıkmak kurmaktan çok daha zordur..