Burcum FuatTataroglu maşallah canım. Genel olarak benim de yerimde ama uykum var hep🙈 az öncede tuttum kolumdan eşimi oturttum mutfakta ben de kek yaptım😁 canım sıkılıyo tek🙄
FuatTataroglu Burcum bnmde bugun cok uykum car uc saatlik uykuyla duruyorum smdi evime geldm yayildm bende🤗
Burcum FuatTataroglu eşim davet ederken gelmezşer nasılsa dedi ama gelşyor😅 aman gelsin de bizde sancı mancı gelmesin😅😅😅
Burcum [bilinmeyen] aslında yemek olabilirdi saat itibariyle ama ben akşam 5 te çay sastine dönüştürdüm😁 çünkü yemek yapmaya eriniyorum🙈
Burcum [bilinmeyen] yaaa annene gidiyorsun galiba sık sık. Çalışma saatleriyle mi alakalı, yoksa dışarı falan mı takılıyor? Üzüldüm öyle deyince😕 bilsem demezdim hiç bak..
Burcum [bilinmeyen] keki hallettim yarınki böre hazır yufkayla kolay bi börek, bi de yanına bişiler daha tamaaam😊 bunlar bile zor geliyo. Sebze yemem gerekmese makarnanın çeşitleriyle yaşayacağım🙈
FuatTataroglu Burcum ohh afiyet olsn canm neyseki butun saydiklrni annem yapti bugun bana😏😏 hahahah🤣🤣
Burcum FuatTataroglu yaaa bak oyle diyince geliyo insanin aklina ya. Hala alisamadim yani unutuyorum. Bak keske yazmasaydin insallah kimsenin cekmez cani😕
FuatTataroglu Burcum saka yapiyrm canm ben gercekten 🤗dunde meltem kisir yapmisti yemisti sende yaptn banada annem yapti ogh yedik🤣
FuatTataroglu [bilinmeyen] evet kzlar keske ya ne kdr guzel anlastk hepimz masallah ❤Burcum [bilinmeyen]