Burcum FuatTataroglu ya benim cok yakin arkadasimin premature dogdu bebegi 27 haftada. Gebelikte tiksinmis icmemis ama sonra bir anda bunalip bi kere icmis emzirdigi donem, daha da icmemis bebegi. Hala cok uzuluyorum ona😕
FuatTataroglu Burcum benim kocamda oyun hastasi bi oyun car onu oynayip duruyo🤣benm esim cok asiri kiskanc kizlar sizinde oylemi
Burcum FuatTataroglu biz rahatladik ya. Bekarken cektirdik. Artik ne o ne ben kiskanmiyiruz yani cektirmiyoruz birbirimize😅 Çok güvenirim ona çok aşık evlendik. Aslında ben akrep o boğa baya kıskancız ama zamanında o kadar çektirdik ki artık durulduk😅
Burcum [bilinmeyen] işte sebep olmak isemem dediğim de o ya. Astım olabilir, erken doğabilir, zekasını etkileyebilir ve sigara içen annenin çocuğu ileride sigara içmeye daha yatkın olabiliyor.
FuatTataroglu benm kuzenimin esi hep icti dogum yapti bebegni emzirmedn indi sigara icti daha bebek kirki cikmadn bronsit olsu bi suru sey yasadi uc bebek dogurdu ucundede ayni seyi yapti bebekleri hep hastalandi benm esim suratima dedi senn gibi vicdansz esim olsa bosardm seni diye😔😔
Burcum FuatTataroglu günah ya ballahi günah. Allahım büyük konuşmak değil inşallah bu ama, sigara nasıl bebeğinden kıymetli oluyor anlamıyorum. Saygı da duymuyorum o anneye..
FuatTataroglu Burcum bende saygi duymuyrm ben 17 yasmda basladim sigaraya gunde bir paket icen insandm ama ben daha hastaneye gtmeden o idrar testinde cikan silik iknci ciZgide biraktm gururda duyuy kndmle daha dogmadn ona guzel bi hayat vermek istyrm ❤annem bigun bi balon dusun icinde bebegin olsun aigarayi ic balona ufle agzini kapat surekli bakalm bebek nasl olcak dedi hep o gelr aklima
FuatTataroglu benmki yjne evlendikten snra baya duzeldi sukur eskiden on gun yirmi gun disari cikmadgmi bilirdim
Burcum FuatTataroglu ay yok biz öyle değildik. Ben izin vermem yani yalan söylemeyeyim size. O kadarına hatta baya karşıyım. Allah sabır versin
FuatTataroglu Burcum hastalik oluyo sanirim esim bana oyle diyodu hep bigun aick acik soyledi beni birakirsn once seni vrurum sonra kendimi dedi o kdr asik adam bana🤣🤣🙈🙈
Burcum [bilinmeyen] hiç öyle şeyler yaşamadım ya. Benim ki çık evden der sinir oluyo evde fazla durunca. İki insan yüzü gör diye arar çıkartır yani. Zaten pazara markete genelde tek giderim aylık alışveriş hariç
FuatTataroglu [bilinmeyen] ayy ayniymisiz valahi sen anlarsn beni smdi annem falan bebek olunca daha serbest olursn diyo ama ben annemle heryere gdebiliyrm