FuatTataroglu [bilinmeyen] aminn once benm mgdem bulansn insallah acken hic ozenmiyrm ama bi karnm tok olsn bi kahve iciym ozeniyorum
Burcum [bilinmeyen] ayyy inşallah kuzum yaa🙏🏻 Benim vicdanım el vermez. Düşünsene benim zevkim için onun bir hastalığa yakalanması ne kötü. Kendimi affedemem😕 Allah içenlere de bu duyguyu verse keşke. Anam içmiş teyzem şunu etmiş demeseler de kıymasalar evlatlarına.
FuatTataroglu Burcum asla canm asla ben boyle bisey yapamam o benm canm canm ben ne ugraslar veriyrm nasl umutlarm var bebislermle ilgili oyle bisey yaparmiym hic kiyarmiym ben minigime❤❤
Burcum FuatTataroglu ya benim cok yakin arkadasimin premature dogdu bebegi 27 haftada. Gebelikte tiksinmis icmemis ama sonra bir anda bunalip bi kere icmis emzirdigi donem, daha da icmemis bebegi. Hala cok uzuluyorum ona😕
Burcum [bilinmeyen] yanimda telde oyun oynuyo. E biz 1.5 senelik evliyiz. Artik arada free takiliyoruz. Ilk zamanlar komsuya gidemezdim, simdi aksamin onunda komsuya da gidiyorum😅 ama hep degil arada😊
FuatTataroglu Burcum benim kocamda oyun hastasi bi oyun car onu oynayip duruyo🤣benm esim cok asiri kiskanc kizlar sizinde oylemi
FuatTataroglu [bilinmeyen] yok canm esim benden daha cok deger veriyo bebege inanki o daha mutlu sevincli daha smdiden onunla knsuyo aralarnda bag oldugunu bebegin onu duydugunu soyluyo🤗🤗
FuatTataroglu [bilinmeyen] ayy benm kocis ders calisiyo yoksa hayatta varya naoiysn kim o goster napuysn diye baslardi 🤣🤣iki gun sinavlari varda
Burcum FuatTataroglu biz rahatladik ya. Bekarken cektirdik. Artik ne o ne ben kiskanmiyiruz yani cektirmiyoruz birbirimize😅 Çok güvenirim ona çok aşık evlendik. Aslında ben akrep o boğa baya kıskancız ama zamanında o kadar çektirdik ki artık durulduk😅
Burcum [bilinmeyen] işte sebep olmak isemem dediğim de o ya. Astım olabilir, erken doğabilir, zekasını etkileyebilir ve sigara içen annenin çocuğu ileride sigara içmeye daha yatkın olabiliyor.
FuatTataroglu benm kuzenimin esi hep icti dogum yapti bebegni emzirmedn indi sigara icti daha bebek kirki cikmadn bronsit olsu bi suru sey yasadi uc bebek dogurdu ucundede ayni seyi yapti bebekleri hep hastalandi benm esim suratima dedi senn gibi vicdansz esim olsa bosardm seni diye😔😔
Burcum FuatTataroglu günah ya ballahi günah. Allahım büyük konuşmak değil inşallah bu ama, sigara nasıl bebeğinden kıymetli oluyor anlamıyorum. Saygı da duymuyorum o anneye..
FuatTataroglu Burcum bende saygi duymuyrm ben 17 yasmda basladim sigaraya gunde bir paket icen insandm ama ben daha hastaneye gtmeden o idrar testinde cikan silik iknci ciZgide biraktm gururda duyuy kndmle daha dogmadn ona guzel bi hayat vermek istyrm ❤annem bigun bi balon dusun icinde bebegin olsun aigarayi ic balona ufle agzini kapat surekli bakalm bebek nasl olcak dedi hep o gelr aklima