FuatTataroglu [bilinmeyen] bende bi aratsrym en iyisi bu hastaneye gidiym yarn sevmezsem eger doktoru bi hastane daha var ona giderm oyle ozelleri eze geze bitiririm dokuz ayi🤣
FuatTataroglu [bilinmeyen] var ya evet ben bi doktor bekledm devltte dogumhanenin orda bekledm sonuc gostercektm yarm saate yakn durdum varya on kadini doguma aldilr 😱😱
FuatTataroglu [bilinmeyen] benm smdi gtcgm doktr 82 dedi normal kontrole develtn karsilmadgi testler ucretli ama tabi ben daha blmiyrm ne var napilcak ikili tarama icinde bi muananeee buldm oda 350 tlyms
Burcum [bilinmeyen] FuatTataroglu dizi izliyorum ya katılamıyorum konuşmaya çok ilerlemiş 😅 senin ileri baya canım bizim saha minnacık😊 ikili yaptımadın mı? Ben yaptırcam ya herşeyden öte merak ederim aklım kalır nasıl acaba diye😊
Elifffo FuatTataroglu. Bende aynı durumdayim ya uyku haram nefes alamıyorum kaburgalarım sıkıştı doktora demeyi düşündüm ama bişey yapicakkarini sanmıyorum bekliycez 😒
Burcum [bilinmeyen] benim kedim var evde tokso da bu gün yaptırdık ama içim rahat yani. Benim doktorun da varmış kedisi hiç öyle şeyler demiyo yani insanı gerecek cümleler kurmuyor. Sizde düşünmeyin. Allah korusun. Ben kedimi öpüp seviyorum hala. Gerçi hiç sokak görmedi diye de rahatım. Hatta dışarda salata yemek çok daha tehlikeli🙂
Burcum FuatTataroglu biz eşinle baya sardırdık. Hatta eşim türk dizisi izlemezdi ama buna bayılıyo. Müptela olduk😅 bebek baya minnoş maşallah🌸
FuatTataroglu Burcum evet cok tatlis kiz bebis bide ❤ada bende cok dusunuyodum ada ismini benm esimin adida arda ona uyar diye sen ne isimler dusundun kiz erkek
FuatTataroglu [bilinmeyen] adım fuat 😏😏bzde hep kiz olunca babam dayanamms adimi fuat koyms hep zorlugu cekerim😩😩
Burcum [bilinmeyen] biraz dışardakilere mesafeli ol canım o zaman 😊 tırmalatma kendini, ısırtma😊 bir de öpmemeye çalış
Burcum [bilinmeyen] hoş geldim canım kızım olursa kesin ada olacak adı. Erkekte ya ali kemal, ya da mete kaan ama erkek toprakta olabilir😅 kız kesin ama😅 bu arada diziden etkilendim evvelden beri ada istiyorum😊