FuatTataroglu [bilinmeyen] yok canm saka bi yana o ona has ozellikler cocuklarmz ne burcu olursa olsn saglkli olsnlar iyi insanlar olanlar yeter❤🤗
Burcum [bilinmeyen] kıyamam yaaa onsuz orda konuşuyoruz sanıyor🙈 FuatTataroglu henüz sadece ekleştik tatlım merak etme buradan da devam😊 ay ben de aslan olup görğmceme benzerse diye korkuyorum. Yengeç olsun ablama benzesin inşallah😅😊 [bilinmeyen]
FuatTataroglu Burcum ayy demkki herkes ya gorumce ya eltinden cekiyo🤣🤣[bilinmeyen] [bilinmeyen] kizlar siz kmden cekiyosnz🤣🤣
Burcum FuatTataroglu [bilinmeyen] aslında çok çektiğim söylenemez. Karakter olarak çok sevmiyorum. Yani huylarını sevmiyorum. Şahsıyla öyle böyle geçiniyoruz. Güzel kız ama huyu çekmesin. Zaten bana benzesin çocuğum çok istiyorum🙈😅 [bilinmeyen]
FuatTataroglu en buyuk korkumda kiz halaya oglan dayiya derler ya ya kizim olursa gorumceme cekerse😱😱😱benm gorumce hic biseyden anlamaz hc bi is beceremez azck uyuz saf 🤣🤣
FuatTataroglu Burcum bende gorumcemi severim ama gercekten cok saf hic biraeyden anlamaz hc bisey yapmaz bnde cok hiperaktf cok hareketli insanmdr boyle bogasim geliyo onu miymiy oluncca🤣🤣🤣
FuatTataroglu [bilinmeyen] Burcum ay benimde kizim olursa bana ceksn oglum olursada abime yada kardesme ceksn🤣❤❤
FuatTataroglu [bilinmeyen] benm eltimde oyle daha evlendik de uyuz iki ayi gecti yemege alamadi gezmekten hic sevmem bencil seyde kendisi 🤣
FuatTataroglu [bilinmeyen] biz burda varya denk gelipte bulduk birbirimizi arada gelen giden oluyo🤣🤣ama biz ucumuz genelde butungin burda knusuyrz cok iyi oluyo ya sende geldn dort olduk🤗🤗
FuatTataroglu [bilinmeyen] oldumu 4 cm yerim ya ben en son 10 gun once gtmstm daha cok kucuktu o zaman 4.4 minim ckmsti❤