FuatTataroglu [bilinmeyen] benmde bebek sat tarihine gore cikarsa bende hazirana kayiyorum 🤗suan aradym kizlar 😆
Burcum FuatTataroglu uyu uyu öyle düşünmemeye çalış doktora gidince çok güzel oluyor😊 ay ben çok seviyorum instagramı ya😅
FuatTataroglu [bilinmeyen] Burcum kendimi instagram yuzunden dislanms hissettim 😔😔benden ayri seyler knusmayn oralarda😇😇
FuatTataroglu [bilinmeyen] azck oyle oluyolar azck ikibyuzlu azck dengesiz azck fesat 🤣🤣saka saka bunlar benim eltime ozel seyler o hem terazi hem ikizler ondn dolayi🤣🤣🤣
Burcum [bilinmeyen] kıyamam yaaa onsuz orda konuşuyoruz sanıyor🙈 FuatTataroglu henüz sadece ekleştik tatlım merak etme buradan da devam😊 ay ben de aslan olup görğmceme benzerse diye korkuyorum. Yengeç olsun ablama benzesin inşallah😅😊 [bilinmeyen]
FuatTataroglu [bilinmeyen] yok canm saka bi yana o ona has ozellikler cocuklarmz ne burcu olursa olsn saglkli olsnlar iyi insanlar olanlar yeter❤🤗
FuatTataroglu Burcum ayy demkki herkes ya gorumce ya eltinden cekiyo🤣🤣[bilinmeyen] [bilinmeyen] kizlar siz kmden cekiyosnz🤣🤣
Burcum FuatTataroglu [bilinmeyen] aslında çok çektiğim söylenemez. Karakter olarak çok sevmiyorum. Yani huylarını sevmiyorum. Şahsıyla öyle böyle geçiniyoruz. Güzel kız ama huyu çekmesin. Zaten bana benzesin çocuğum çok istiyorum🙈😅 [bilinmeyen]
FuatTataroglu en buyuk korkumda kiz halaya oglan dayiya derler ya ya kizim olursa gorumceme cekerse😱😱😱benm gorumce hic biseyden anlamaz hc bi is beceremez azck uyuz saf 🤣🤣