FuatTataroglu [bilinmeyen] onlari yaptr baskada yok. canm snra 12. haftada oda zaten kan aliyolrms bide ultrasyona griyomssn baska bsey yokms bana oyle dedi doktor
FuatTataroglu [bilinmeyen] cok guzeldi bugun sennde benmki kdr olur nerdyse pazartesi benmki bugun ayaklarini oynatti surekli cok hareketli doktr bile sasrdi 🤣🤣
FuatTataroglu [bilinmeyen] evet canm karindan baktik gosterdi kendini evet kuzucum ozele gttim ama doktorum herzmn kalbinn sesini dinletmem bebek icin zararli bu aadece sen hic duymamssn ondn dnletcm dedi isi gdiyms sesi dineltrken doktor coksık dinletmem dedi 🤗
FuatTataroglu [bilinmeyen] ben dugun uzeri stres ve yorgunluktan cok cok zayifldm smdi daha iyim vala kizlar🤣
FuatTataroglu [bilinmeyen] bende bundn snra elimden geldigi kadr dinlemcm zaten atimini gosteriyo doktor
FuatTataroglu [bilinmeyen] ayy ne olduysa ftogrf degstrrken oldu hep amdi bakicm kizlae ekran goruntusu alip buyultup fotolarinza@meltemacarli#79454
FuatTataroglu [bilinmeyen] yok kiz yaygin bi sekilde 4 senede falan aldi benm yemeklermdenms oyle der hep🤣q
FuatTataroglu [bilinmeyen] daha acamadim konuyu pazartsi olsun su sinavlar btsn de smdi kocisim sinavlar yuzunden cok sinirli stresli🤣