FuatTataroglu [bilinmeyen] aman cok sukur canm dikkat et kendine yorma dinlen bol bol insallah bidaha olmaz❤❤
Burcum [bilinmeyen] yas çok geçmiş olsun canım. Bu gün kastıysan kendini demekki ondan olmuş olabilir. Biley olmadığına çok sevindim dikkat et kendine. Doktoruna muhakkak söyle ama belki ilaç falan verir.
FuatTataroglu [bilinmeyen] o zaman bebis senin 8+3 bakalm bana doktor ne dicek canm benm bebis ne kadrlik ckck
KbraSandikli Merhaba kızlar 7 hafta 4 günlük hamileyim bnde bulantım hiç olmazdı 2 gündür yemek yiyemiyorum evde ama dışarı cıkınca mis iştah hemen açılıyor varmı benle aynı derdi paylaşan 😊
FuatTataroglu KbraSandikli ben evdede disardada bulanti yasiyrm ozellikle sabahlari hayatm berbat oluyo suan hala yatiyrm kahvalti yapamadm 😢
Gizevren KbraSandikli beeeen 😂 Dün yemek yiyemedim dısarı çıktım yemekler salepler tatlılar iştahım açıldı vallahi 🙈
KbraSandikli FuatTataroglu yaa bnde bugun öyleyim dışarı çıkıp yemek yemeyi düşünüyorum ama halim yok ilaç içmem lazım
Burcum FuatTataroglu [bilinmeyen] selam kızlaaaar biz gittik bu gün doktora bebiş kesedeydi hatta kalp atışını da duyduk🙏🏻😊 allahım sana şükürler olsun dedim😊 daha çok yeni ama derinden derinden geliyordu kalp atışı ama pıt pıt pıt duyduk🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Haber vereyim dedim😊
FuatTataroglu [bilinmeyen] benim hala bitmedi 😩😩gecede senin dedigin gibi hastalandm istfra ettm yne cumartesiden beri gece gunduz boyleyim 😔😔