FuatTataroglu [bilinmeyen] Burcum ay benimde kizim olursa bana ceksn oglum olursada abime yada kardesme ceksn🤣❤❤
FuatTataroglu [bilinmeyen] biz burda varya denk gelipte bulduk birbirimizi arada gelen giden oluyo🤣🤣ama biz ucumuz genelde butungin burda knusuyrz cok iyi oluyo ya sende geldn dort olduk🤗🤗
FuatTataroglu [bilinmeyen] oldumu 4 cm yerim ya ben en son 10 gun once gtmstm daha cok kucuktu o zaman 4.4 minim ckmsti❤
FuatTataroglu [bilinmeyen] yerim ben onu kucuk balikcik❤❤bende yarn bi gtsem bi kalbini duysam bi gorsem bakalm bizim minik ne kdr buyumus🤣
FuatTataroglu [bilinmeyen] benmde iste dollenmeye gore 7+2 sata gore 9+2 on gun once atimi gozuktu sesini duymadm belkide o doktr oyle yapti blmiyrm amdi doktr degstrdm yarn baska doktora gidicm cnm
FuatTataroglu [bilinmeyen] bende kesn aglarm ben her doktrdn cktgmda agliyrm cnku hele bu cok cok ayri bisey❤❤❤
FuatTataroglu [bilinmeyen] devlete gttim iste canm evimin ustu diye ama artk gtmcm ozele baslicm yarn eskisehirdeym ben
FuatTataroglu [bilinmeyen] sanirim benmde devlet diye umursamadi sonucta attigi gozukuyo nasl sesi ckmasn dimi oyle olsa atmaz zaten kalp
FuatTataroglu [bilinmeyen] benm devltten var zaten gercektn uygun bende iste doktor bulana kdr devlete gidym arastrym dedim o yuzden ancak bulabldm kndme gore biyer daha smdiden ben prof buldm ikili tarama icin 🤣🤣🤣azck pimpirikliymde ben🤣
FuatTataroglu [bilinmeyen] yok canm anlamam olurmu cok sukur bzimde var durumuzda bebis cok kucuk olnca bekledk bzde teyzesi
FuatTataroglu [bilinmeyen] bende bi aratsrym en iyisi bu hastaneye gidiym yarn sevmezsem eger doktoru bi hastane daha var ona giderm oyle ozelleri eze geze bitiririm dokuz ayi🤣
FuatTataroglu [bilinmeyen] var ya evet ben bi doktor bekledm devltte dogumhanenin orda bekledm sonuc gostercektm yarm saate yakn durdum varya on kadini doguma aldilr 😱😱
FuatTataroglu [bilinmeyen] benm smdi gtcgm doktr 82 dedi normal kontrole develtn karsilmadgi testler ucretli ama tabi ben daha blmiyrm ne var napilcak ikili tarama icinde bi muananeee buldm oda 350 tlyms
Burcum [bilinmeyen] FuatTataroglu dizi izliyorum ya katılamıyorum konuşmaya çok ilerlemiş 😅 senin ileri baya canım bizim saha minnacık😊 ikili yaptımadın mı? Ben yaptırcam ya herşeyden öte merak ederim aklım kalır nasıl acaba diye😊
Elifffo FuatTataroglu. Bende aynı durumdayim ya uyku haram nefes alamıyorum kaburgalarım sıkıştı doktora demeyi düşündüm ama bişey yapicakkarini sanmıyorum bekliycez 😒