Burcum Ysgl yaaa maşallah benim de yarın inşallah ben de görürüm🙏🏻😊 kalp atışı duydunuz mu? Gerçi o daha geç olur herhalde😊
Ysgl Burcum 10 gün sonra gel kalbini duyarız dedi doktorum ay inş sende görürsün güzel resimlerle eve dönersin 🙏🏻
Burcum Selam kızlar. İyisiniz anlaşılan. Ben de yemek yedim çöktü üzerime rehavet😅 uykuya direniyorum😊
FuatTataroglu Burcum bende aynen yayildim kaldm cok yedigme pisman oldum yne agzimda sakiz hazimsizligimi gidermeye calisyrm 🤣🤣🤣siz napiyosunz kizlar
Burcum FuatTataroglu inşallah canım hayırlısı😊🙏🏻 Sen de pıt pıt kalp sesini duyarsın inşallah. Zor bu süreçler ya. Hayırlısıyla atlatalım insallah😊
FuatTataroglu Burcum evet ya her sureci cok zormus inanki gttm kese cikmadi kese gozuktu bebek gozukmedi kalp atimini gorduk sesini duymadik Allahım hepsini gosterdi cok sukur insallah bundn snrada herseyini gosterr hepimize sorunsuz bi sekilde 🙏
BsrArif Sinemkurtkarakussk35 evet çok moralim bozuk benımde hele kendi yaptıklarımı zorla yiyorum 😔Mideme birşey insin diye
FuatTataroglu BsrArif bende dollenmeye gore 7+1 sata gore 9+1 insallah hafta sonu doktora sorup sonuclandrcm sonunda tarihi🤣
Burcum Ysgl inşallah canım çok sağol. Hazır mayışmışken dalayım gideyim uykuya yarın olsun istiyorum😊
FuatTataroglu [bilinmeyen] aman cok sukur canm dikkat et kendine yorma dinlen bol bol insallah bidaha olmaz❤❤
Burcum [bilinmeyen] yas çok geçmiş olsun canım. Bu gün kastıysan kendini demekki ondan olmuş olabilir. Biley olmadığına çok sevindim dikkat et kendine. Doktoruna muhakkak söyle ama belki ilaç falan verir.