FuatTataroglu [bilinmeyen] benm kocam hala unuverste okumaha calisiyoda hafta snu 11 dersten sinavi var 🤣
Burcum Ysgl yaaa maşallah benim de yarın inşallah ben de görürüm🙏🏻😊 kalp atışı duydunuz mu? Gerçi o daha geç olur herhalde😊
FuatTataroglu [bilinmeyen] kendi isimiz olunca istedgi zaman gdiyo istedgi zaman geliyo geri ders calismasna bisey demiyrmda benm kocam cok yer icer hep getr gotur yap ye ic o yedikce bende yiyorum smdidedn iki kilo aldm 🤣
Farida__ FuatTataroglu Sevdaalizade son adet tarihi :22/12/2019 Benim dogum tarihim:05/04/2000 Esimin dogum tarihi:03/04/1995
Ysgl Burcum 10 gün sonra gel kalbini duyarız dedi doktorum ay inş sende görürsün güzel resimlerle eve dönersin 🙏🏻
Burcum Selam kızlar. İyisiniz anlaşılan. Ben de yemek yedim çöktü üzerime rehavet😅 uykuya direniyorum😊
FuatTataroglu Burcum bende aynen yayildim kaldm cok yedigme pisman oldum yne agzimda sakiz hazimsizligimi gidermeye calisyrm 🤣🤣🤣siz napiyosunz kizlar
Burcum FuatTataroglu inşallah canım hayırlısı😊🙏🏻 Sen de pıt pıt kalp sesini duyarsın inşallah. Zor bu süreçler ya. Hayırlısıyla atlatalım insallah😊
FuatTataroglu Burcum evet ya her sureci cok zormus inanki gttm kese cikmadi kese gozuktu bebek gozukmedi kalp atimini gorduk sesini duymadik Allahım hepsini gosterdi cok sukur insallah bundn snrada herseyini gosterr hepimize sorunsuz bi sekilde 🙏
BsrArif Sinemkurtkarakussk35 evet çok moralim bozuk benımde hele kendi yaptıklarımı zorla yiyorum 😔Mideme birşey insin diye