GoksuAksel İnşallah olur ozaman ya ♥ Hiç belli olmaz gen bu çok geriden bile geliyodur belkide siz bilmiyosunuz. Çok teşekkür ederizzz sizlerinde iyi olur inşallah 🙏🏻 Sağlıkla alırız kucaklarımıza
FuatTataroglu [bilinmeyen] kesin sok olur vala 🤣🤣esim zaten pimpirikli artk isede gtmez birlikte bakarz🤣🤣
FuatTataroglu GoksuAksel aaa sok oldum ben ya benimde oyle olursa🤣🤣biri kucukse kendini gostermiyosa tam olarak ikiz oldugunu 8 demi anladnz
GoksuAksel FuatTataroglu aynen ya 8. Hafta ya da 9. haftada belli oluyormuş. Benim 8 de oldu sonra araştırdım forumlardan 9 da da belli olan varmış. İhtimal var yani tek bekliyoduk böyle oldu 🙂
FuatTataroglu [bilinmeyen] biz daha atista duymadik bi gidermisiz pit pit cift atiyms ❤ay bian once hafta snu gelsn artk gidiymde goruyum
FuatTataroglu GoksuAksel aaa valahi cok sasrdim kesn doktoruma ayrintili ayrntli baktrcm sizi anlatcm ona 🤣
Neslihann [bilinmeyen] bende Selda hanıma gidiyorum geçen hafta gittim ilk göremedik çok küçük dedi cuma gidicem yine inş gözükür şuan 5+2 olması gerek 😊
FuatTataroglu Neslihann cok minik ondn gostermemistr benmde bebegim 6 da gosterdi kendini oda vajinal ultrasyonda❤
GoksuAksel [bilinmeyen] hayır tek kalp atışı vardı ozman işte doktor tek kese tek bebek demişti. Muhtemelen kanaldaydı daha çok çok küçüktü dedi doktorumuz.
GoksuAksel FuatTataroglu tabiii söyleyinnn iyice baksın oralara 🙂 sonra biyerden çıkabiliyorlar. İnşallah kalbinizden geçen olur.
FuatTataroglu GoksuAksel ayy guzel olurdu ne guzel birlikte buyurlerdi saglikli olsunlar da insallah hepimizin bebisleri ne ikizlikleri ne cinsiyetleri hic biseyleri onemli degl❤❤
Neslihann [bilinmeyen] evet bence de 😊 Senin ne zaman gözüktü kese kese göZükmedi diye de korkuyorum ama normal diyorlar
FuatTataroglu Neslihann benim normal ultrasynda gozukmedi kesemde 5 i gecmistik cok minik gozuktu doktor bile suphelendi kese olup olmadigina sonra 6 yi gecincede o kdr minik bebegim gozuktuki bizde daha kalbini duymadik❤❤
Snur94 Neslihann ikisi de çok güzel ama ben yeni emir isminden vazgeçtim o yüzden yiğit diyorum ☺ Benim ogluşumun adı inşallah Ahmet Said olacak 💙😍
GoksuAksel [bilinmeyen] Bende hiçbir şey bilmiyordum çünkü yakınımda hiç yoktu hamile 🙂 yaşayarak kendimiz öğreniyoruz bir şekilde. Umarımmm olur 🙏🏻 Tabi zor ama olsun büyür giderler 🙂
Neslihann FuatTataroglu alttan ultrasondanda korkuyorum hem düşük olabilir diyolar ne kadar doğru bilemiyorum da kanım geçen hafta 1344 çıktı inşallah herşey yolundadır biran önce gözükür 😊
FuatTataroglu Neslihann oo kesinlikle koca kadin lafi sakin inanmayn oyle olsa benim bebegim coktan duserdi ilk ogrendigimde enfeksiyon kaptim idrar yollarmdan iki gun araliklarla surekli vajinal ultrasyona grdim kesem bebegim hepsi vajinal yoldan gozuktu en son kalp atiminida vajinal yoldan bakildi