GoksuAksel Ayrıca doktor normale döndü dediği zaman tek kese tek bebek demişti ama süpriz yaptılar bize ♥
FuatTataroglu GoksuAksel aaa sok oldum ben ya benimde oyle olursa🤣🤣biri kucukse kendini gostermiyosa tam olarak ikiz oldugunu 8 demi anladnz
GoksuAksel İnşallah olur ozaman ya ♥ Hiç belli olmaz gen bu çok geriden bile geliyodur belkide siz bilmiyosunuz. Çok teşekkür ederizzz sizlerinde iyi olur inşallah 🙏🏻 Sağlıkla alırız kucaklarımıza
FuatTataroglu [bilinmeyen] kesin sok olur vala 🤣🤣esim zaten pimpirikli artk isede gtmez birlikte bakarz🤣🤣
GoksuAksel FuatTataroglu aynen ya 8. Hafta ya da 9. haftada belli oluyormuş. Benim 8 de oldu sonra araştırdım forumlardan 9 da da belli olan varmış. İhtimal var yani tek bekliyoduk böyle oldu 🙂
FuatTataroglu [bilinmeyen] biz daha atista duymadik bi gidermisiz pit pit cift atiyms ❤ay bian once hafta snu gelsn artk gidiymde goruyum
FuatTataroglu GoksuAksel aaa valahi cok sasrdim kesn doktoruma ayrintili ayrntli baktrcm sizi anlatcm ona 🤣
Neslihann [bilinmeyen] bende Selda hanıma gidiyorum geçen hafta gittim ilk göremedik çok küçük dedi cuma gidicem yine inş gözükür şuan 5+2 olması gerek 😊
FuatTataroglu Neslihann cok minik ondn gostermemistr benmde bebegim 6 da gosterdi kendini oda vajinal ultrasyonda❤
GoksuAksel [bilinmeyen] hayır tek kalp atışı vardı ozman işte doktor tek kese tek bebek demişti. Muhtemelen kanaldaydı daha çok çok küçüktü dedi doktorumuz.
GoksuAksel FuatTataroglu tabiii söyleyinnn iyice baksın oralara 🙂 sonra biyerden çıkabiliyorlar. İnşallah kalbinizden geçen olur.
FuatTataroglu GoksuAksel ayy guzel olurdu ne guzel birlikte buyurlerdi saglikli olsunlar da insallah hepimizin bebisleri ne ikizlikleri ne cinsiyetleri hic biseyleri onemli degl❤❤
Neslihann [bilinmeyen] evet bence de 😊 Senin ne zaman gözüktü kese kese göZükmedi diye de korkuyorum ama normal diyorlar
FuatTataroglu Neslihann benim normal ultrasynda gozukmedi kesemde 5 i gecmistik cok minik gozuktu doktor bile suphelendi kese olup olmadigina sonra 6 yi gecincede o kdr minik bebegim gozuktuki bizde daha kalbini duymadik❤❤
Snur94 Neslihann ikisi de çok güzel ama ben yeni emir isminden vazgeçtim o yüzden yiğit diyorum ☺ Benim ogluşumun adı inşallah Ahmet Said olacak 💙😍
GoksuAksel [bilinmeyen] Bende hiçbir şey bilmiyordum çünkü yakınımda hiç yoktu hamile 🙂 yaşayarak kendimiz öğreniyoruz bir şekilde. Umarımmm olur 🙏🏻 Tabi zor ama olsun büyür giderler 🙂