Elfclklk Elaninannesii_ Şuan 70 kiloyum ama bazen hafif bı gezinti gibi oluyo genellikle oturunca ondan başka bişey hissedemedim ama erken diyolar bazıları benimde ilk gebeligim olduğu için tecrübem yok
Rabiakk Elfclklk hissedersiniz 😊ilerleyen gümlerde hissedince de tutarsızlık oluyor illaki o zaman da neden hareket etmedi diyoruz 😊
Elaninannesii_ Canannnnnnn 50 kiloydum 57 kilo oldum günde 2 ekmek bitiririm 🤭🤭 doktor bi sıkıntı yok dedi böyle giderse doğuma kadar 70 i görürüm 😂
Elfclklk Elaninannesii_ inşallah çok sabırsızlanıyorum dün kontrole gittim herşey yolunda dedi doktor detayli ultrason için gün verdi
Canannnnnnn Pnrbtr Benim kızım biraz nazlı ultrason da bile devamlı kendını saklıyor ben ona bağlıyorum bize nazlanıyor kendini merak ettiriyor simdiden
Canannnnnnn Elaninannesii_ Canım benim boyum biraz kısa ondan takıyorum yoksa alınacak tabiki birde hamile kaldıgımda kilom boyumun üstündeydi maalesef
Elfclklk Elaninannesii_ yok sadece ikili test üclu tarama testlerinin yaptırdım onlar kan alınarak yapiliyo zaten 20 gün sonrada detaylı ultrason randevum var
Edanur5558 Elaninannesii_ Bu oynamayı hareket etmeyi biraz yanlış anlamış galiba sabah akşam gece hep hareketli sen çocuksun 5 dk uyu yok illa oynicak inşallah doğunca uslu olur😂😂
Elaninannesii_ Edanur5558 ahahah okurken güldüm ☺️ Kimisi hareketsizlikten şikayetçi öyle olsun boşşverrr
Elaninannesii_ Brgl61_ ya 20 21 gümbür gümbür kız geliyor kadın dayanışmasına hazırlıklı olsun herkes 😂😂 bazen bende de acı oluyor nazar boncukları olsun
55555 Gulbenn benimde 20+2 kız canım, dün ayrıntılı ultrason yaptırdık şükür sorun çıkmadı 350 kiloymuş
Elaninannesii_ 55555 ay çok güzel öğrendiğim iyi oldu bende yarın hastaneye gidiyorum kesin benden de ayrıntılı ultrason ister ☺️☺️☺️
Edanur5558 Elaninannesii_ Bende yazarken gülüyorum 😂😂 sağlıklı olsunlar da bütün bebişler başka birşey istemem❤👶😂