Tugce0902 1994ozg aslında normalmiş hangi aylarda kaç kilo alınması gerektiğini yazan bir tablo var o tabloya göre şuan bizim 4,5 ile 6,3 kilo aralığında almamız gerekiyormuş 🥰o yüzden iyi gidiyoruz bence 🧿
Rabiakk Tugce0902 sıksık yemek az miktarda yemek hamur işi yememek sebze meyve süt süt ürünleri et balık kuruyemiş 😁yürüyüş yapmak, hamilelik öncesi de aynıydı çift kişilik yememek gerek karnım çıkmasa hamşlr gibi değilim
Tugce0902 Rabiakk maşallah size 🧿 bende çok sık yemiyorum ama yediğim zamanda çok yiyemiyorum . Aralarda meyve ve süt mutlaka yiyip içiyorum . Sanırım hareketsiz kaldım biraz 🤫
1994ozg Tugce0902 öyle aslında da almıyodum almıyodum birden alınca garibime gitti çevremde 30 35 kilo alanlar var çünkü çok korktum😂
Rabiakk Tugce0902 önemli olan evlatlarımız verilir kilo falan bekarken 75 i gören biri olduğum için çok takılmıyorum benimki alışkanlık olduğu için iştah artışı olmadı planlı değşl yanş 😊 50 kiloyu görmek hayaldi kiloluyken kürtajdan sınra 49 u gördüm sağlık olsun da kilo rakamlardan ibaret 😊
Tugce0902 1994ozg ben ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım 56 ile hamile kaldım 68 ile doğuma gittim . 40ımız çıktığında ben 50 kiloydum 😂 kızım şuan 2 yaşında ve nedense ben bu hamileliğimde kiloyu kafama çok takıyorum sürekli aynada vücuduma bakıyorum ve kilo almak istemiyorum 🤣 bugün kot pantolonumun düğmesi göbeğimden kapanmayınca bir hüsrana uğradım ki sormayın 😂😂😂
Tugce0902 Rabiakk kesinlikle ilk doğumumdan sonra bir anda 68 kilodan 46 kiloya düştüm herkes hasta olcam diye korktu 🤣 ama emzirmeyi bıraktıktan sonra kendimi toparladım
1994ozg Tugce0902 aa benimde kotlarım asla olmuyo allahtan dışarı çıkamıyoruzda hahaha😅 ay nasıl o kadar kilo verdin ya😅
hfg Tugce0902 ay dün bende aynısını yaşadım sevdiğim eteklerim pantolonlarım bol bile gelenler olmuyor ağlanıyorum aynada eşime gösteriyorum diyorum bak bana ne yaptın😂
Rabiakk Tugce0902 😁😁ben göbeğim büyüyüp pantolon olmayınca mutlu oluyorum valla 😂😂😂 boyum 168 zayıf olunca ip gibi duruyordum 36 beden bol gelmeye başlamıştı artık sen hamşle kalamazsın sende çocuk durmaz dediler 😁cahil cahil
Tugce0902 1994ozg emzirirken bütün kilolar şıp diye gitti birde ben emzirirken çok su içiyordum hızlı kilo vermemi buna bağlıyorum. Birde yediklerime lohusayken çok dikkat ettim öyle kompostoydu helvaydı yemedim
Tugce0902 hfg baktım olmuyor kotlar dedim bari beli lastikli bir pantolon giyeyim 😂 bende eşime diyorum benim hamile pantolonu alma zamanım gelmiş diye 🤣🤣
Tugce0902 Rabiakk İnan bende oluyorum ama boy 1,60 bacım yakında damacana gibi olmaktan korkuyorum 😂😂
1994ozg Tugce0902 ben de asla tatlı yemem sevmemde zaten, gerekirse aç kalır sadece süt yapsın diye su içerim yeterki kilo göbek kalmasın😅
hfg Tugce0902 ben eşimin kıyafetlerini giyiyodum baktım olmuyo hamile tayt pijama falan aldım rahatım artık😁
Rabiakk Tugce0902 içinde cünyır olan tatlı damacana hımmm çok güzel 😂😂😂46 yı gören birinin damacana hissetmesi de ne bileyim 😂😂
hfg Tugce0902 ben tesettürlüyüm daha kıştan hamile haşeması var mı diye bakıyodum ama bulamadım dedim valla eşya meşya ile bile olsa yazın o suya gircem duramam 😁
Rabiakk hfg 😂😂😂valla kıyafetlerine el koydum şartları eşitlemeye çalışıyorum 😁kendi hakkımı oğlumdan yana kullanıyorum ona alıyorum kıyafet