hfg Tugce0902 ben eşimin kıyafetlerini giyiyodum baktım olmuyo hamile tayt pijama falan aldım rahatım artık😁
Tugce0902 hfg bende eşimin tişörtlerine el koydum bana elbise gibi oluyor evde rahat rahat giyiyorum 😂😂😂
Rabiakk Tugce0902 içinde cünyır olan tatlı damacana hımmm çok güzel 😂😂😂46 yı gören birinin damacana hissetmesi de ne bileyim 😂😂
1994ozg Tugce0902 ben de asla tatlı yemem sevmemde zaten, gerekirse aç kalır sadece süt yapsın diye su içerim yeterki kilo göbek kalmasın😅
Tugce0902 1994ozg ben doğumdan hemen sonra korse kullandım 40 gün boyunca hiç çıkar madım sadece yatarken çıkarıyordum çok faydasını gördüm 🙏 mutlaka kullan derim göbek kalmasın diyorsan 👌
hfg Tugce0902 ben tesettürlüyüm daha kıştan hamile haşeması var mı diye bakıyodum ama bulamadım dedim valla eşya meşya ile bile olsa yazın o suya gircem duramam 😁
Rabiakk hfg 😂😂😂valla kıyafetlerine el koydum şartları eşitlemeye çalışıyorum 😁kendi hakkımı oğlumdan yana kullanıyorum ona alıyorum kıyafet
Tugce0902 1994ozg ben instagramdan almıştım melekbutik sayfanın adı doğumdan sonra ölçülerinizi söylüyorsunuz onlar bedeni belirleyip size söylüyor . Hamile kalmadan önce de azıcık göbeğim çıksa korseyi takıyordum bir hafta hop eskisi gibiyim 😂
Rabiakk hfg anneme diktirmiştim etek elbise tesettürlüyüm almama gerek kalmadı annem terzi 😁evdede kocambutik
Pnrr06 Tugce0902 Canım senin kilon gayet normal 😊 ben 21+1 haftalık oldum bugün ve 8 kilo almışım toplamda 😊
Rabiakk hfg en güzeli ev rahatlığı zaten ev hastane arası şu an 😁ben hiç hamşle kıyafeti almadan bu serüveni tamamlarım inşallah Allah’ın izniyle