Hamissanne TugceCakir maşallah canım allah analı babalı buytsn trabzonda hangi hastane hangi doktora gttn
Yasemn_Akgl TugceCakir Çok güzel bir duygu gerçekten karnımız da taşıması bu kadar güzelse doğması heleki mucizevi ☺ Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu . Gözünüz aydın Allah anali babalı büyütsün inşallah 🤲🎈
Kelimeleringucu Benimde bundan önceki 2 hamileliğim düşükle sonuçlandığı için korkuyorum, insaAllah bende sag salim kovusurum yavruma.. Allah anali babali büyütsün insaAllah, ne guzel bir hikayeniz var umarim bende yazarim bir gün..
TugceCakir Kelimeleringucu daha güzel bir hikayen olagagjna eminim bana ve eşime neler demediler daha çocuğunuz olmaz nerden aldık bu kızı hamile olduğumda eşim en son karnin ne zaman çıkar memlekete gideriz görürler demişti çok koymuştu bana içine atmış ona söylenenleri günlerce… o yüzden hep dua et Rabbim buyuk
Kumsal3011 TugceCakir cok güzel okurken etkilendim Allahım cok şükür kavusturmus sizi saglıkşa büyütün insallah darısı basıma 😊
minikveannesi19 TugceCakir Gözünüz aydın, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah,hayırlı evlat olsun. Benimde 1 düşük, 1 kimyasalım var. 28 haftalık olduk, kızımı bekliyorum heyecanla 😍
TugceCakir minikveannesi19 minikveannesi19 sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim kuzunu yavrum 🥰
Kbrahrl TugceCakir ayyyyy ☺️ Çok sevindim Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ☺️ Bende asker eşiyim vandayız en çok korktuğum ya eşim yanımda olmazsa görevde olursa 😳 en büyük destekçim eşim. Cidden hikayen bana çok destek oldu bende de kanda pıhtılaşma var iğne kullanıyorum 29+2 haftalık olduk hala korkularım geçmedi 🤷🏻♀️ İnşallah bende sağlıkla kucağıma alabilirim oğlumu ☺️♥️
Sunay10_ Kbrahrl korkma canım dua et hep Allah yardımcın olsun inşallah eşin yanında olur Doğum anında
TugceCakir Kbrahrl korkma Allah öyle bir Allah ki o an sana anne es kadın baba hepsinin toplanmış halde gücünü veriyor 😇🥰 Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah biz her zaman güçlü olmak zorundayız her konuda 🥰
TugceCakir Fidan1998 Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin kuzum moralini hep yüksek tut ve dua dilinden eksik olmasın 🥰
MucizeBekleyenAnne TugceCakir Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah bende bir boş gebelik geçirdim kalp atışı olmadı ve kanama olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım 1 sene ardından kimyasal gebelik geçirdim geçen ay darısı bizlere inşAllah bizlerde gebe kalıp kucağımıza alacağımız günler görmek dileğiyle🤲🏻
TugceCakir MucizeBekleyenAnne amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor bi süreç Allahım aratmasin el kapilarinda🤲🏻
Kelimeleringucu TugceCakir evet gerçektende öyle,birde kv baskisi vardı, hep beni suçladı her kesin yanında. Tesekkur ederim canım cevabın için