Merhaba güzel anne adayları, anneler ve anne olmak isteyen tüm arkadaşlar.. 🥰
Sonunda bendeee doğurdum 🧚♀️klasik olacak ama bu süreç hiç bitmicek sanıyodum ve bitti 😇 gelelim hikâyemize..
Evliliğimin basından beri her zaman bi çocuk istedik eşimle hiç korunmadim ilk ay kimyasal gebelik yaşadım hiç bu konu hakkında bir fikrim yoktu ve bu durum beni çok yıkmıştı doktorum bunun aslında ıyi bi durum olduğunu normal yollarla gebe kalabilecegimi söyledi ve korunmamaya devam ettik sonraki ay tekrar gebelik ve tekrar kalp atışı alınamadığı için düşük olmuştu ve iyice yıkılmışım herkesin ağzından bisey cikiyodu en sonunda samsunda bir profesör buldum normalde trabzonda oturuyorum ve samsuna gittik hiçbir sıkıntı olmadığını sadece pıhtılaşma değerlerimi kontrol etmesi gerektigini söyledi nitekim tahminleri doğruda çıktı pıhtılaşmam vardı tekrar korunmadan sonraki ay hamile kaldım ve iğneler başladı.. herşey güzel gidiyordu kalp atışını ilk duyduğum an paha biçilemezdi nasıl bi mucizeydi çok dikkat ederek 12. Haftama kadar geldim ve iç çamaşırımda kan grdüm yine mi kaybediyorum derken hastaneyegittik ve kesede kan olduğunu söyledi doktorum istirahat ve 4 gün hastanede yatış.. sürekli tetikteydim her hastanede bir doktorum vardı hepsine her hafta gidiyordum aynı doktora üst üste gittiğimde kovulmuslugm olmuştu çünkü 🤣 33. Haftamda doğum sancılarım baslamist
I ve doktora gittiğimde nst de sancı çıkıyordu hemen serum ve iğnelerle durduruldu sancılarım progest
An günde 3 e çıkarıldı ve dinlenmek uzere hastaneden ayrıldım.hamileliğim devam ed3rken ve hamile kalmadan önce hep normal doğum taraftarı olmuşumdur ama ilerleyen dönemlerde ortaya çıkan panik atagim ve izlediğim doğum videoları yüzünden (abartmıştım iyice) sezeryana döndü düşüncelerim ve doktorumla 15 nisan için anlaştık eşim askeri personel olduğu için 14 nisan sabahı son bi göreve gidip akşam gelecekti yola koyuldu öptü beni ve çıktı bende film izleyip uyuyim dedim ve uzandım her zaman bu hamilelik sürecinde korktuğum şey suyum gelirde anlamam ne yaparım olmuştu ama anlamamak inanın çok zormus yatağa yattığım an cat diye bi ses duydum peşine şiddetli bir adet sancısı ve ayağa kalktıgımda gelen kanlı su hemen eşimi aradim doğum başladı suyum geliyo diye çok mu falan dedi afalladı oda iyice 😀😀 hemen teşkilatta haber uçurarak bi ablanın yanıma gelmesini sağladı çünkü görevden dönmesi uzun zaman alabilirdi komşumuzla birlikte arabaya atladık 2 kadın ikimizde panik 😀 hastanenin önüne gelince bir arabaya çarptık heyecandan ve Allah razı olsun adam anlayisli çıktı bizi hiç zorlamadı hemen yatışın yapıldı ve eşim geldi yüzü gözü dönüp kalmış eli ayağını nereye koyacağını bilmeyen bi adam vardı karşımda 😀 beni sezeryana aldılar yarim saat içinde suyum azalmıştı acilmam hiç yoktu ve çocuk kanala bile girmemişti ameliyathaneye alındım ve epidural oldum acımadı bile desem yeridir 5 dakika içinde uyuşma başladı ve yatırdılar sedyeye ameliyatta tek mide bulantısı beni zorladı onu da ameliyat sırasında söylediğimde serumuma iğne yapıp hemen hallettiler 5 dakika sonra bebeğimin ağlama sesini duydum ve temizleyip yanağıma koydular o kadar güzel bir duygu o kadar güzel bir kokuydu ki tarifi imkansız.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻 bebeğimi muane için gönderdiler yaklaşık yarim saat sonrada ben çıktım ameliyathaneden karsimda eşim gözleri dolu dolu bekliypdu hep onunda girmesini isterdim ameliyata ama virüs nedeniyle olmadı. Odaya çıktığımda yarım saat sonra bebeğim geldi ve emzirdim sutum vardı ama cocugumun emme refleksi az olduğu için ememedi ama pes etmedik şuan çok şükür emiyor. Ayağa 6 saat sonra kalktım ve acılarıma aldırmadan yürüdüm hatta hemşireye ayağa kalkmam lazım cocugumun bana ihtiyacı var dedim hemşireyi bırakıp eşimin koluna girip yürümeye devam ettim ağrılarım tabiki oldu hala 15 gün olmasına rağmen arada sancılarım oluyor ama Allah size dayanma gücü veriyor gerçekten. Şimdi yanimda ve 15 gün oldu bile tam bir koç burcu bir erkek kollarımda şimdiden belli 🤣 hikayemi yazma amacım düşük yapan gebelik bekleyen arkadaşlarıma bi umut olmaktı pes etmeyin ve dua edin veren de alan da Rabbim.. çok uzun oldu hakkınızı helal edin 🙋♀️hayırlı ramazanlarınız olsun inşallah…