TugceCakir MucizeBekleyenAnne amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor bi süreç Allahım aratmasin el kapilarinda🤲🏻
Kelimeleringucu TugceCakir evet gerçektende öyle,birde kv baskisi vardı, hep beni suçladı her kesin yanında. Tesekkur ederim canım cevabın için
hifaninannesii TugceCakir allah’ım sağlıklı upuzun bi ömür nasip etsin🤗🥰duygulandım okurken zorlu geçen hamileliklere umut oldu bence
TugceCakir hifaninannesii tum yaşadığımız zorlukları unutuyoruz kucagimiza aldığımız an çok şükür bütünümüze🥰
Sedos2020 TugceCakir maşallah Allah bağışlasın ,size şunu sorucam ,son haftasindayken kaç kilo diyordu doktor ve dogumda kaç kilo doğdu ,farkı varmi?? Genelde soylenenden daha düşük kilo ile doğum yapiyormuslar diye duydum
TugceCakir Sedos2020 canım benim son 2 hafta bebeğim hiç kilo almadı 3300 dedi doktor 3340 doğdu ama fark oluyor bazen dediğin gibi bende olmadı
Suleyigit TugceCakir yaa ben hep böyle okurken başlıyorum ağlamaya 😢😳😮 Hayirla adıyla büyüsün oglusumuz ❤
TugceCakir Sunay10_ hiç korkma tabiki zorlandığın yer olacak ama Allah büyük yardım ediyor ben daha önce hiç çocuk bakmadim alt temizlemeyi bilmem kimseden girmeden yapa yapa alıştım en basiti
Hamissanne TugceCakir cok memnunum çok anlayışlı ve dikkatli özenli bi doktor en başta erkek doktor dye rahat edemem dedim ama yanldim